Ryba - Pią 11 Mar, 2011 Na spokojnie,
Od jakiegoś krótkiego czasu nie wchodzimy już więcej "z przymrużeniem oka" na tematy religijne i śmierć.
Alex tego nie wiedział, i już napewno się to nie powtórzy.
lecimy dalej
Jacek - Pią 11 Mar, 2011
M napisał/a:
ALex za takie żarty zaraz dam bana, tam w tej chwili giną ludzie.
Jakim trzeba być sku.rwysynem że sobie z tego żartować.
alex, ty po.jebieJakarti - Pią 11 Mar, 2011 to chyba takie samo zachowanie jakbys sie nasmiewal z ludzi spadajacych z WTC.
mizeria.
serio Panowie Wasze zarty to jakas makabra. zastanawiam sie w ogole czy ktos o takich swiatopogladzie w ogole powinien tutaj byc.Bonczek - Pią 11 Mar, 2011
anjas napisał/a:
to dobre, nadaje się do "normalnego" humoru
Momentami rozpatrując żart w 3 kategoriach, nie jestem pewien gdzie go zakwalifikować, a wrzucić tutaj, jest po prostu bezpiecznie Jacek - Pią 11 Mar, 2011 Kubuś użyłeś liczby mnogiej to po imieniu proszę.Anonymous - Pią 11 Mar, 2011 dobra przepraszam (mocne przegięcie) to się faktycznie więcej nie powtórzy.
P.S.: Od po.yebów to sobie możesz kogoś innego wyzywać paściu...
P.S2.: A jak się śmialiście z 10.04 to juz nie pamiętacie? Hipokryzja subtelna ale co tam...Jakarti - Pią 11 Mar, 2011
Jacenty napisał/a:
Kubuś użyłeś liczby mnogiej to po imieniu proszę.
oczywiscie mowa o AleX_R53, Ryba
Rybcia zbastowal troche ostatnio ale niesmak pozostal
AleX_R53 napisał/a:
P.S2.: A jak się śmialiście z 10.04 to juz nie pamiętacie? Hipokryzja subtelna ale co tam...
spojrz w kalendarz. na 100% nikt sie nie smial z tego w dniu katastrofy.. nie chodzi o zakaz poslugiwania sie wydarzeniami w humorze tylko o troche wyczucia i dobrego smaku.
a jak nadal nie rozumiesz to wyobraz sobie, ze teraz jest tam ktos z Twojej rodziny i nie mozesz sie dodzwonic. mysle, ze dobrze bys sie zagrzal jakby ktos taki zart wrzucil. co sie bedzie dzialo za pol roku w tym temacie to co innego. tragedie sa nieodlaczna czescia zycia i trzeba sie nauczyc z tym zyc. to tylko i wylacznie moje zdanie chociaz mam nadzieje, ze kilka osob mnie poprze.
jestem u siebie i bede kreował na tym forum zachowania mi bliskie. tolerancja nie oznacza slepej akceptacji wszystkiego co sie wokoło dzieje dlatego zwracam uwage PiTT - Pią 11 Mar, 2011 luz bez spinek bo się zara wkoorwie
nie widziałem co Alex wkleił, ale pewnie nic śmiesznego
co innego wrzucać coś na publiczne a co innego podesłać linka do znajomego, niech sobie każdy przypomni czy nigdy nie wysyłał do kumpla jakiegoś "nieetycznego" linka do fotki albo filmu
ehhh...Ryba - Pią 11 Mar, 2011
Jakarti napisał/a:
chociaz mam nadzieje, ze kilka osob mnie poprze.
popieram.PiTT - Pią 11 Mar, 2011 Jakarti - Pią 11 Mar, 2011 jestes koorfa tak poprawny politycznie , ze az straciles 5 punktow lubienia.
Pitt na prezydenta wszystkich Polakow Marek23 - Pią 11 Mar, 2011
Jakarti napisał/a:
spojrz w kalendarz. na 100% nikt sie nie smial z tego w dniu katastrofy.. nie chodzi o zakaz poslugiwania sie wydarzeniami w humorze tylko o troche wyczucia i dobrego smaku.
Troche z dupy argument z tym,że w dniu katastrofy nikt sie nie śmiał...Ryba - Pią 11 Mar, 2011 Zraportowałem wszystkich do moderatora za spamPiTT - Pią 11 Mar, 2011 ogólnie trochę słaba dyskusja czy śmiać się czy nie z trwającej katastrofy
może zmieńmy tematmartin.h - Pią 11 Mar, 2011 Ktoś chciał być śmieszniejszy niż Ryba, ale nie wyszło