To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Atrakcyjność 106/saxo/clio :]

Anonymous - Nie 13 Mar, 2011

Bad-i napisał/a:
Tomcat napisał/a:
bizon napisał/a:
chyba zaczne ogladac saxofony na allegro ;D

ile trzeba miec na zdrowy egzemplarz?

Nie ma reguły. Trzeba oglądać wszystko co jest pod ręką, ale myślę że nie ma takiego seryjnego Saxo VTS które kosztowałoby więcej jak 15 tysi...

do tego dokładasz 10 tysi i lejesz na prostej (przynajmniej do 160) 220 konnego TypeRa :]

dowody proszę :rotfl: szczególnie jeśli chodzi o polskie warunki,kiedy w rajdzie 106/saxo nawet po wpakowaniu 10koła i wyzwoleniu tryliona koni mocy zlało typera wygrywajac generalkę na suchym?No chyba że robi się porównania w mieście :rotfl: nie żebym był za Hondą, kocham france i wole mieć 100KM do 5000obr niż 50KM przed załączeniem Vteca :lol2:

Bad-i - Nie 13 Mar, 2011

MaxiA7 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Tomcat napisał/a:
bizon napisał/a:

Nie ma reguły. Trzeba oglądać wszystko co jest pod ręką, ale myślę że nie ma takiego seryjnego Saxo VTS które kosztowałoby więcej jak 15 tysi...

do tego dokładasz 10 tysi i lejesz na prostej (przynajmniej do 160) 220 konnego TypeRa :]

dowody proszę :rotfl: szczególnie jeśli chodzi o polskie warunki,kiedy w rajdzie 106/saxo nawet po wpakowaniu 10koła i wyzwoleniu tryliona koni mocy zlało typera wygrywajac generalkę na suchym?No chyba że robi się porównania w mieście :rotfl: nie żebym był za Hondą, kocham france i wole mieć 100KM do 5000obr niż 50KM przed załączeniem Vteca :lol2:

przeczytaj jeszcze raz tylko uważnie to co napisałem i zadaj pytanie ponownie ;)

p.s. a jezeli nadal będziesz uważal to za mission impossible to zapytaj Bartka 106 bo był wtedy na prawym fotelu

Anonymous - Nie 13 Mar, 2011

dlatego pisze o polskich warunkach bo u nas rajdy to przeważnie szybkie z długimi dzidami(prostymi) a coś 106/saxo w czołówce niewidać :rotfl: tylko typery :lol2: takie "coś" to tylko we francji lub italy w pl się niesprawdzi no chyba że włożymy w saxo graty z C2R2 :rotfl:
edit z tą 106 pomyłka wpadła doskonale wiem o homologacji :wall:

Bart - Nie 13 Mar, 2011

życie to nie rajdy, ziom
Bad-i - Nie 13 Mar, 2011

MaxiA7 napisał/a:
dlatego pisze o polskich warunkach bo u nas rajdy to przeważnie szybkie z długimi dzidami(prostymi) a coś 106/saxo w czołówce niewidać :rotfl: tylko typery :lol2: takie "coś" to tylko we francji lub italy w pl się niesprawdzi no chyba że włożymy w 106/saxo graty z C2R2 :rotfl:

Stary robisz z siebie głupka albo co gorsze robisz go ze mnie......

Czy gdziekolwiek w tym temacie napisałem o saxo/106 ze leje TypeRy na prosty NA RAJDACH???????

Kolega zapytal w temacie o "atrakcyjnosc 106/saxo/clio" - czy widzisz gdzies tutaj odnosnik do rajdow??

Uwielbiam takich geniuszy.....Do 106 nie wlozysz gratow od C2R2 bo nie sa do tego auta homologowane :wall:

CHRZANEK - Nie 13 Mar, 2011

Bad-i napisał/a:
Do 106 nie wlozysz gratow od C2R2 bo nie sa do tego auta homologowane :wall:

I to jest znacząca rónica między Saxo a 106...

Zatem Saxo vs 106 1:0

Bonczek - Nie 13 Mar, 2011

Skoro spór przenosi się na "francuskie" podwórko to ten temat przerósł moje oczekiwania :faja:
kamil - Wto 15 Mar, 2011

ja kupiłem 106 bo mi Pitt kazał...
coś mi z tyłu puka i stuka znowu mnie franca wkurwia, ale byłem tak samo szybki jak nowy Leon FR - to dobry wynik ?

Bad-i - Wto 15 Mar, 2011

kamil napisał/a:
coś mi z tyłu puka i stuka znowu mnie franca kurcze, ale byłem tak samo szybki jak nowy Leon FR - to dobry wynik ?

proponuje przejsc z tylu na zawias na uniballach - wtedy stukanie nie bedzie ci przeszkadzało

speed555 - Wto 15 Mar, 2011

MaxiA7 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Tomcat napisał/a:
bizon napisał/a:

Kujawski na Elmocie w Saxo przyjeżdzał za Lancerami:)

pit - Czw 17 Mar, 2011

Bad-i napisał/a:

Uwielbiam takich geniuszy.....Do 106 nie wlozysz gratow od C2R2 bo nie sa do tego auta homologowane :wall:

Niezły argument, jak w przyszłym wcieleniu będę bogaty i wystartuje w rajdach to pomyślę nad tym xD
Ale póki co wolę schowek na rękawiczki ;)

Bad-i - Czw 17 Mar, 2011

pit napisał/a:
Bad-i napisał/a:

Niezły argument, jak w przyszłym wcieleniu będę bogaty i wystartuje w rajdach to pomyślę nad tym xD
Ale póki co wolę schowek na rękawiczki ;)

Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tymi rękawiczkami....... ale mniejsza o to.

Najwazniejsze jest zeby nie popełniać błędów, jezeli teraz bym sie decydował na 106/saxo to wybrał bym saxo bo ma "wolniejszą" homologacje.

pit - Czw 17 Mar, 2011

No nima schowka (glove compartment).

Tak na powążnie to kwestia gustu jednym podoba sie 106 innym Saxo.
No oczywiście kwestia homo jeszcze ale to już nisza.

vitesse - Czw 17 Mar, 2011

Bad-i napisał/a:
kamil napisał/a:
coś mi z tyłu puka i stuka znowu mnie franca kurcze, ale byłem tak samo szybki jak nowy Leon FR - to dobry wynik ?

proponuje przejsc z tylu na zawias na uniballach - wtedy stukanie nie bedzie ci przeszkadzało

tylko pewnie strasznie trzepie na dziurach ? pytam bo moze bym sobie takie cos sprawil bo mi lata na boki strasznie

Bart - Czw 17 Mar, 2011

pit napisał/a:
Tak na powążnie to kwestia gustu jednym podoba sie 106 innym Saxo.
No oczywiście kwestia homo jeszcze ale to już nisza.

statystycznie parę procent ludzkości, więc nie taka całkiem nisza.