Tak zwana zetka, to mega kocur, wygląda świetnie w każdym malowaniu, żwawe, zrywne, szybkie, zwrotne - nawet laski nie mają z nimi problemu!
a co do kolegi poszukującego sprzeta - tylko przy motocyklistach nie mów, że ma "pedalski motor" bo spotkanie może się niemiło zakończyć
wystarczy jakiś turystyk bez pozycji leżącej na baku i już będzie komfort i nie trzeba w zabytki iść pum - Pią 05 Sie, 2011 ja się nie znam, fanem 2 kółek nie jestem ale takie coś mógłbym mieć KarQ - Pią 05 Sie, 2011 W takiej konfiguracji bardziej mi leży:
Dziś w korku przemknęła obok mnie lejdi na Dukacie Monsterze, a później pan na takiej Z-ce, co rozpaliło moje żądze PiTT - Pią 05 Sie, 2011 hmm... fajny
a coś takiego?
Michał - Sob 06 Sie, 2011 przecież napisał ze nie chce scigaczy ...
Paweł, bierz kawe w800
Nie wiem jak z cenami ale mógłbyś sie jeszcze zainteresować moto guzzi v7 racer
a pełnym kotem jest MG GRISO 8V SPECIAL EDITION
Ryba - Sob 06 Sie, 2011 s1000rr, to moim zdaniem najlepszy wyprodukowany do tej pory motor Pirania - Sob 06 Sie, 2011 Pitt, masz dobry gust , ale litrowy torowy Superbike, to już sprzęt dla kogoś kto to umie ogarnąć i skorzystać z możliwości jakie dają cztery zmienne ustawienia napędu. Cena jest troche inna niż propozycje kolegi Janusz - Sob 06 Sie, 2011
Pirania napisał/a:
Pitt, masz dobry gust , ale litrowy torowy Superbike, to już sprzęt dla kogoś kto to umie ogarnąć i skorzystać z możliwości jakie dają cztery zmienne ustawienia napędu. Cena jest troche niż propozycje kolegi
dziewczyna Rasty ekspertem od motocykli?? grubo EmerytRs2 - Sob 06 Sie, 2011 Nie to Rasta pisze z Jej konta EmerytRs2 - Sob 06 Sie, 2011
Pirania napisał/a:
Pitt, masz dobry gust
też słyszałem Lenary i te sprawy...Pirania - Sob 06 Sie, 2011 pewnie, uwielbiam myślenie, że zainteresowania panny muszą kończyć się TYLKO na bucikach, torebkach i weekendowym szopingu KarQ - Sob 06 Sie, 2011
Pirania napisał/a:
że zainteresowania panny muszą kończyć się na bucikach, torebkach i weekendowym szopingu
Moje tak, to źle?BaRtO_206GT - Sob 06 Sie, 2011
KarQ napisał/a:
Gdzie robisz kurs? Jaki prajs?
ja zrobiłem teraz kurs w Piasecznie, płaciłem 1150złKarQ - Sob 06 Sie, 2011 Można jakimś trybem przyśpieszonym Normalny ile trwa