anjas - Pon 28 Mar, 2011 stare 5 gt turbo też potrafi srogo kosztować. te kolekcjonerskie naprawdę trzymają cenę, ale przecież nie o tym tutaj dyskutujemy.
Mnie akurat utrzymanie clio kosztowało bardzo niewiele, utrzymanie legacy jest droższe.
Akurat u mnie awaryjność clio też była mniejsza niż subaraka.M - Pon 28 Mar, 2011 Tak naprawde nie wiem o czym jest ten tematfydi - Pon 28 Mar, 2011 Tutaj mały test clio sport vs 207 rc vs stiRyba - Pon 28 Mar, 2011 hehe YOU TOUCH MY TALALA
kiedyś na imprezie bylismy we 3 parki i z chłopakami odpierdolilismy ten taniec przy tej muzyce dla naszych pięknych kobiet
mocna rzecz
Yarko - Pon 28 Mar, 2011
anjas napisał/a:
stare 5 gt turbo też potrafi srogo kosztować. te kolekcjonerskie naprawdę trzymają cenę, ale przecież nie o tym tutaj dyskutujemy.
Mnie akurat utrzymanie clio kosztowało bardzo niewiele, utrzymanie legacy jest droższe.
Akurat u mnie awaryjność clio też była mniejsza niż subaraka.
była mniejsza bo miałeś nowy samochód z salonu, sam sobie nim jeździłeś i raczej nie paliłes laka na podwórku pod trzepakiem, przy zakupie używanego samochodu, który dodatkowo nie ma już gwarancji i jest już po kilkudziesięciu tys. przebiegu, trzeba się liczyć z wydatkami, które są niemałe - serio
co do spadku wartości to STF b.dobrze napisał, rynek sportów jest tak zepsuty że bardzo ciężko jest sprzedać dobry egzemplarz za uczciwe pieniądze, przy subaru raczej mało kto interesuje się śmietnikami, potencjalny nabywca woli przepłacić niż kupić złomMichał - Pon 28 Mar, 2011
M napisał/a:
Tak naprawde nie wiem o czym jest ten temat
+1
ten temat jest epicki Maciusiowy - Pon 28 Mar, 2011
Michał napisał/a:
M napisał/a:
Tak naprawde nie wiem o czym jest ten temat
+1
ten temat jest epicki
+1 ekspercki pP - Pon 28 Mar, 2011 można powiedzieć klasyka gatunku!pit - Pon 28 Mar, 2011
pP napisał/a:
mamy finalny wniosek dyskusji: m5 - impreza STI - clio sport III <- takie same koszty utrzymania
można zamknąć
muszę jakoś brata przekonacJacek - Pon 28 Mar, 2011
pit napisał/a:
pP napisał/a:
mamy finalny wniosek dyskusji: m5 - impreza STI - clio sport III <- takie same koszty utrzymania
można zamknąć
muszę jakoś brata przekonac
hehe
daj mu do przeczytania te 8 stron sraki, będzie zdecydowany Maciusiowy - Pon 28 Mar, 2011
pit napisał/a:
pP napisał/a:
można zamknąć
muszę jakoś brata przekonac
+ Porsche 996Jacek - Pon 28 Mar, 2011 i jakiś temat o felgach otwórzmy do tego bo nudy Maciusiowy - Pon 28 Mar, 2011
Jacek napisał/a:
i jakiś temat o felgach otwórzmy do tego bo nudy
i parę słów o kolektorach Mick - Pon 28 Mar, 2011 A jeśli by już wybrał ten brat Clio Sporta 3, to jakie felgi byście mu polecili? bo przecież nie będzie jeździł na seryjnej jak Jakarti
Bad-i - Pon 28 Mar, 2011 ale pyerdolicie Panowie, wrzuccie sobie tylko uczciwie wszystko co zrobiliscie w swoich autach tu: http://www.kosztyjazdy.pl/
Uwazam ze nie ma bata zeby koszty dwoch kontrowersyjnych samochodow byly chocby zblizone
A najlepiej niech wrzuci STF wydatki na Subaru z 2010 i np Janusz (czy kto tam inny upala sporta) - bo nie wiem czy ktos upala u nas Sporta III