Majkul,
NA PRADZE nie ma juz negatywnego wydzwieku. wrecz przeciwnie. swiat sie zmienia.
cena jak wszedzie indziej w WWie.
poza tym pod nosem masz metro, zoo, centrum handlowe i starowke. to nie jest zle miejsce
Byłem pod koniec lata, cały dzień siedziałem na pradze i nagrywałem. Załamałem sie .. menele wszedzie, małolaty tylko patrzące zeby sprzęt zakosić, brud , syf, specyficzny klimat drecholstwa ... mi tam sie nie podoba kompletnie. Tam Kuba bedzie tak jeszcze przez pare pokoleń, bo ludzie od 10 lat sie nie zmienili ...
kręcilismy sie w okolicach "klubu" ( dla mnie to mordownia była ) - Sen PszczołyJakarti - Wto 15 Lis, 2011 nie wiem karwa
ja miejscowy jestem wiec nie wiem czy mnie obrazasz czy pocieszasz no name - Wto 15 Lis, 2011 Wiadomo że jest klimat taki a nie inny na pradze,
stare zrujnowane kamienice i ich mieszkańcy nie znikną
z dnia na dzień ale jest w tym jakiś smaczek EmerytRs2 - Wto 15 Lis, 2011 prawda jest taka że mojemu koledze nieopodal wydrapali choya na masce
Mieszkałem za kładką na Targówku więc mi to koło "choyaaa lata"
ale ogólnie okolica sie zmienia Majkul, i tam akurat jest dość spory ruch i przestrzennie jest.
oczywiście w prawo się robi już większy hardcor, ale jak sobie pomyślę jak będzie wyglądał plac Wileński po rewitalizacji, plus Praga i właśnie ul. Wileńska to robi się już srogo.
Teraz coraz więcej kamienic idzie do elewacji przed euro, oraz jest dofinansowanie
Metro, Tramwaj, Autobus, Pociąg. Połączenie komunikacyjne z każdą częścią Warszawy.
Tylko to jest dalej drogo w choyy po prostu kwota opór, polska mistrzem polski.
Chyba nie ma lepszego widoku na Warszawę, właśnie od strony wschodniej jest najlepszy, im bliżej wisły tym lepiej
Yarko - Wto 15 Lis, 2011 .pcs - Wto 15 Lis, 2011 Ale co nazywacie praga? ja mieszkam teraz na pradze poludnie/ grochow / grenadierow i jest super, bezpiecznie, meneli mniej niz na Zoli, 80% kamienic odnowiona, duzo zieleni, w huj miejsc parkingowych, w osiedlowych sklepach ceny 30% nizsze niz na Zoli, a pod KC jest 9 minut tramwajem.Michał - Wto 15 Lis, 2011
teraz sie bedziemy sie przekonywać że na pradze jest bardzo fajnie albo beznadziejnie.
wam sie podoba, nam nie. Tyle.Jakarti - Śro 16 Lis, 2011 akurat pcs ma racje..
praga poludnie i praga polnoc to dwie dzielnice
polnoc jest "stara" a poludnie to "nowa" czesc i faktycznie roznice widac golym okiem.Yarko - Śro 16 Lis, 2011 tak, ja pisałem o północyM - Śro 16 Lis, 2011 Ja ostatnio zwiedziłem dzielnicę ursus
Już chyba rembertów jest lepszy Jakarti - Śro 16 Lis, 2011
M napisał/a:
Ja ostatnio zwiedziłem dzielnicę ursus
hehehhe, a co tam takiego strasznego? M - Śro 16 Lis, 2011
Jakarti napisał/a:
M napisał/a:
Ja ostatnio zwiedziłem dzielnicę ursus
hehehhe, a co tam takiego strasznego?
Nie podobała mi się mieszana zabudowaAnonymous - Śro 16 Lis, 2011 Bytom!! tylko Bytom!!! ja sie na poważnie zastanawiam nad przeprowadzką nad Gorszy ŚląskJakarti - Śro 16 Lis, 2011
M napisał/a:
Nie podobała mi się mieszana zabudowa
w sensie, ze bloki i domki?
przeciez jak dodasz nowy i stary rembertow to masz identyczny krajobraz M - Śro 16 Lis, 2011
Jakarti napisał/a:
M napisał/a:
Nie podobała mi się mieszana zabudowa
w sensie, ze bloki i domki?
przeciez jak dodasz nowy i stary rembertow to masz identyczny krajobraz
Właśnie o to mi chodziło, myślałem że tylko jedna taka brzydka dzielnica jest w Warszawie