Michał - Sob 17 Gru, 2011 przeglądarkowe piwoYarko - Sob 17 Gru, 2011 roj - Sob 17 Gru, 2011 mieli kilka mocnych reklam krzysiek_ - Sob 24 Gru, 2011 A biedronka poleca ekologię:
M - Sob 24 Gru, 2011 To drugie bardzo dobre - można kupić w makro Maciusiowy - Sob 24 Gru, 2011 z mojej strony skromnie polecam "Maćkowe miodowe" + praski "Staropramen" qbica - Sob 24 Gru, 2011
Maciusiowy napisał/a:
praski "Staropramen"
+1 Yarko - Nie 08 Lip, 2012 polecam dla odmiany skosztować cydru, KISS Premium Dry daje rade
PiTT - Nie 08 Lip, 2012 jak tylko jest dostępna na półce to sięgam ostatnio po Perełkę
KarQ - Nie 08 Lip, 2012 A ja nie mogę pić Perwy. Kompletnie nie podchodzi mi smak i zapach, a jakiś czas temu wchodziła jak świeże bułki.Barejka - Nie 08 Lip, 2012 moja trojka wyglada tak
nie lubie udziwnien trzymam sie jednego piwa ktore lubie
1.
2.
3.
PiTT - Nie 08 Lip, 2012 królewskie, lubię czasami, ale ma taki specyficzny bejowski smak że dużo tego nie wypiję
harnaś jest dla mnie taki sobie, jak tatra, nie przepadam za bardzo
obecnie w koszyku zazwyczaj ląduje perła, tyskie i warka... potem żywiec i na końcu lechBarejka - Nie 08 Lip, 2012 zywiec wogole odpada pilem ze dwa razy, ale jakos nie przypadl mi do gustu, warka tez taka o, jak by nie bylo piwa innego jak warka to wypilbym warke jeszcze zuber jest dobry, caly czas mowa o takich zwyklych piwach dostepnych w sklepie spozywczym kiedys kupilem sobie kilka roznej masci piw, ale i ak przygode zakonczylem na perelce exportowej martin.h - Nie 08 Lip, 2012 Perła jest dobra, a jeszcze lepsza w wersji chmielowej. Ja ogólnie nie mam jakiegoś ulubionego piwa, może poza Pilsnerem, choć jak jego cena poszła prawie o 100% w górę to mniej go pijam. Z polskich na pewno wyróżnia się Tyskie, Kasztelan też jest dobry, pozatym jak jestem na imprezie to pijam wszystko co ma smak piwa i procenty, nie jestem wybredny bizon - Nie 08 Lip, 2012 meanwhile in lodz http://lodz.gazeta.pl/lod...dzajow_piw.html