HH.ORG na Torze - [Trening] Tor Radom 22 pazdziernika
EmerytRs2 - Śro 12 Paź, 2011 dacie radę??
może ułęż 30 października?no name - Śro 12 Paź, 2011 Dawajcie chłopaki bo lipton się robitago-mago - Czw 13 Paź, 2011
no name napisał/a:
Dawajcie chłopaki bo lipton się robi
Lista z pierwszej strony jest zaktualizowana? no name - Czw 13 Paź, 2011 Tak, całe 4 osoby tago-mago - Sob 15 Paź, 2011
no name napisał/a:
Tak, całe 4 osoby
Na dziś dzień odpadły mi 4 osoby, mam chętne 1-2 ale chyba już nie ma to znaczenia..no name - Sob 15 Paź, 2011 Jest straszna lipa, konto mogę sprawdzić dopiero w
poniedziałek ale raczej nic z tego nie będzie roj - Sob 15 Paź, 2011 se żeśmy pojeździli znaczy?no name - Sob 15 Paź, 2011 No niestety tak, ceny mi nie obniżą aż do takiego poziomu.M - Sob 15 Paź, 2011 Noname - bierz chłopaków i uderzamy na ułęż - dam znać co i jak.
Jak będzie nas wiecej to i ja jadę i biore "aparaturę pomiarową"no name - Sob 15 Paź, 2011
M napisał/a:
dam znać co i jak.
To dawaj info i działamyM - Sob 15 Paź, 2011 Ile osób masz +-?no name - Sob 15 Paź, 2011 Pewne 4 ale konkret będe miał w poniedziałek bo mój bank nie
księguje przelewów w wekend roj - Sob 15 Paź, 2011
M napisał/a:
Noname - bierz chłopaków i uderzamy na ułęż - dam znać co i jak.
Jak będzie nas wiecej to i ja jadę i biore "aparaturę pomiarową"
no może by się udało zrobić na zamknięcie sezonu taki hotheczowy ułęż jak ten majowy?
szkoda co prawda, że już taki wyp.izd się zrobił ale jeszcze jest szansa, że nie będzie po białym M - Sob 15 Paź, 2011
roj napisał/a:
M napisał/a:
Noname - bierz chłopaków i uderzamy na ułęż - dam znać co i jak.
Jak będzie nas wiecej to i ja jadę i biore "aparaturę pomiarową"
no może by się udało zrobić na zamknięcie sezonu taki hotheczowy ułęż jak ten majowy?
szkoda co prawda, że już taki wyp.izd się zrobił ale jeszcze jest szansa, że nie będzie po białym
Super pomysł. Trzeba będzie wyposażyć się w termosy z herbatką a potem po drodze skoczymy na jakiś obiadek Bonczek - Sob 15 Paź, 2011 Lipa bo znowu nie mogę