dlaczego?/ Przem_106 - Śro 25 Sty, 2012 Kluczowym słowem jest chyba "szybki" stąd wahania qbusa. Qbus możesz go nam przedstawić?qbus - Śro 25 Sty, 2012
106 - Śro 25 Sty, 2012 to do mirka?? szkoda ze tak pozno hehe pojechalbym.. lubie takie wyzwania
tylko skad u niego taki AX?
mial kilka dzwonow... ale ma tez na koncie tytul w PPZM w A6... 206 i lanosem
calkiem dobrze dawal rade. clio jakos nie bylo juz tak dobrze. jakby nie jechal
ponad to co moze i trzymal cisnienie to w miare mozliwosci auta wynik moze
byc z gornej polki GeKo - Śro 25 Sty, 2012 No dokładnie, Paweł Skrzywan, raz sobie wrócił z rajdu śmigłem, kolejnym razem miał kręgosłup złamany.qbus - Śro 25 Sty, 2012 AX należy do Filipa Gęcy.106 - Śro 25 Sty, 2012 pawla pierwszy start tez zakonczyl sie interwencja smiglowca.
generalnie tfu tfu tfu to oby jak najdalej od takich akcji Loko - Śro 25 Sty, 2012
qbus napisał/a:
Ooo jestem tam, w 0:09, pajlot wysiadł po dzwonie i skwitował sytuację słowami: "kurwa a wiedziałem żeby sobie piwek do plecaka naładować" GeKo - Śro 25 Sty, 2012
qbus napisał/a:
AX należy do Filipa Gęcy.
Łoo ciup to auto jeszcze żyje?
To był pierwszy AX Barana na dwóch podwójnych solexach. wyjeździł tym tytuł w 2001 w klasie i chyba 4 w generalce pucharcu był.qbus - Czw 26 Sty, 2012 No żyje od Rzeszowa 08 chyba nic nie jechało. Filip kupił auto od Grzebielucha, to ten sam egzemplarz? (w sumie nawet jeśli to z auta po Baranie tam chyba nic już nie ma)GeKo - Czw 26 Sty, 2012 Tak a Grzebieluch od Barana, domyślam się że tam juz nic nie ma po Piotrku, chodziło mi o sam fakt istnienia auta :]11 lat jak na rajdówke to szmat czasu.qbus - Czw 26 Sty, 2012 No ale czego 11 lat? Silnik inny, buda inna, skrzynia inna Bart - Czw 26 Sty, 2012 a VIN ciągle ten sam... qbus - Czw 26 Sty, 2012 Who knows... GeKo - Czw 26 Sty, 2012
qbus napisał/a:
No ale czego 11 lat? Silnik inny, buda inna, skrzynia inna
Hahahahah, OK. Czyli auto legenda . Może koła na3 śruby zostały