Fordem jak wylecisz w drzewa, to nic sie nie stanie, gorzej jak chcesz nim po prostu jechac fydi - Wto 07 Lut, 2012 Szedł po drzewach bo inaczej i¶ć się nie dało.CHRZANEK - Wto 07 Lut, 2012
fydi napisał/a:
bo inaczej i¶ć się nie dało
bo inaczej i¶ć nie szło
Teraz jest w 100% z oryginałem
(No i gramatycznie ma to swój sens )no name - Czw 09 Lut, 2012 Kto wygra WRC Szwecji ?faldzip - Czw 09 Lut, 2012 Kandydatow jest kilku, ciezko stwierdzic gdyz:
1. Latvala jest w formie, wygral dzisiejsze kwalifikacje i najszybszy byl na testowym. Tylko czy nie wydzwoni majac 5 minut przewagi??
2. Hirvonen jest na sniegu/lodzie szybki i dobrze sie czuje w takich warunkach. Tylko czy odnajdzie sie w nowym aucie?
3. Loeb - bo wiadomo, wszyscy jezdza, a wygrywa Loeb. Tylko, ze na sniegu jakos nie blyszczy, zobaczymy.
4. P.Solberg - lubie goscia i niezle sobie radzi, teraz dostal skrzydel jak jest w fanrycznym teamie. Tylko czy jest na tyle dobry, zeby cisnac o wygrana albo podium?
5. Ostberg - jest mozna powiedziec u siebie, sensacja zeszlorocznego rajdu Szwecji. Tylko czy jest na tyle dobry, zeby walczyc o zwyciestwo z wymienionymi wyzej?no name - Czw 09 Lut, 2012 Dobre stawki s± w bukmacherce na t± imprezę Marek23 - Czw 09 Lut, 2012 Stawiam na Loeba. Reszta najwyzej moze miec szczescie.anjas - Czw 09 Lut, 2012 ja też, 5 zyla na Loeba! no name - Czw 09 Lut, 2012 za złotówkę postawion± na Loeba u mnie płac± 3.50 więc anjas - Czw 09 Lut, 2012 podtrzymuję swoj± decyzję. Albo uj, podnoszę stawkę do 10 zeta! faldzip - Czw 09 Lut, 2012 a pozostali kierowcy? hirvo, latvala, ostberg? jakie stawki? no name - Czw 09 Lut, 2012