kamil - Czw 02 Lut, 2012 przebieg w TDI 134 tys. Walle - Czw 02 Lut, 2012
kamil napisał/a:
przebieg w TDI 134 tys.
mało jeździł, a diesla kupił bo mało pali, ładnie brzmi i sam się ze śniegu otrzepuje Greg - Czw 02 Lut, 2012
kamil napisał/a:
przebieg w TDI 134 tys.
W którym?kamil - Czw 02 Lut, 2012 w leonie frKamill - Czw 02 Lut, 2012 Jeżeli szukasz ibizy to możesz też sprawdzić fabie RS, ktoś kiedyś przesiadł się na forum seata z ibizy na fabie RS i mówił że wykończenie środka na + dla skody, mechanicznie to odpowiednik ibizy FR/sport 1.9 130KM, duze hamulce, skrzynia 6.
Wystarczy rzucic ja na glebe i juz jakoś wyglada.
Bonczek - Czw 02 Lut, 2012 O, Michała Fabia Michał - Czw 02 Lut, 2012 mimo ze kamil jedzie niutem to wydaje mi sie fajna opcja taka fabiana
tylko wąs zapuść greg do niej i kapelusz od marka23 pożycz EmerytRs2 - Czw 02 Lut, 2012 Patrzcie na mistrza drugiego planu, gość pewnie pomyślał sobie:"mam taką samą, ale lepszą, bo w gazie" Walle - Pią 03 Lut, 2012
Kamill napisał/a:
Jeżeli szukasz ibizy to możesz też sprawdzić fabie RS, ktoś kiedyś przesiadł się na forum seata z ibizy na fabie RS i mówił że wykończenie środka na + dla skody, mechanicznie to odpowiednik ibizy FR/sport 1.9 130KM, duze hamulce, skrzynia 6.
Wystarczy rzucic ja na glebe i juz jakoś wyglada.
Obrazek Obrazek
+1
Dobry wybór! Co Skoda to Skoda! Greg - Pią 03 Lut, 2012
Michał napisał/a:
mimo ze kamil jedzie niutem to wydaje mi sie fajna opcja taka fabiana
tylko wąs zapuść greg do niej i kapelusz od marka23 pożycz
Brodę już zapuszczam. Bart - Pią 03 Lut, 2012 fabieda Janusz - Sob 04 Lut, 2012
Bart napisał/a:
fabieda
bardziej mięska niż nie jedna lancia...
a do tego nawet od niektórych ładniejsza M - Sob 04 Lut, 2012
Jak widzę kogoś w tej czapce za kółkiem to omijam samochód łukiem o promieniu 10mJanusz - Sob 04 Lut, 2012 mała mi miała w sienie coś takiego, tylko ładniejsze Bart - Sob 04 Lut, 2012
Janusz napisał/a:
Bart napisał/a:
fabieda
bardziej mięska niż nie jedna lancia...
a do tego nawet od niektórych ładniejsza
Greg napisał/a:
Potrzebuję porad / pomysłów na auto(...)
- ładne, najchętniej jakaś wersja specjalna / ciekawsza (żeby to nie była fabia która stoi na każdym rogu ulicy)
Lancia jest megapedalska, ale w przeciwieństwie do fabii jest jakaś