Maciusiowy - Czw 31 Maj, 2012 +1
(nie czytałem - za długie)Bart - Czw 31 Maj, 2012
Maciusiowy napisał/a:
+1
(nie czytałem - nudy festelne)
+1 zefir - Czw 31 Maj, 2012 shit +1 kosmita - Czw 31 Maj, 2012 Czytałem, bardzo przyjemna lektura, jeśli kogoś interesują takie tematy (na filmik nie mam czasu, ale pewnie też by mi się spodobał )
Geko, a nie ma jakiś specjalnych nożyc powlekanych TiN czy coś w tym stylu ?GeKo - Czw 31 Maj, 2012 Nie no są, za 1500zł A że mam dostęp do nożyc do blach po cenach hurtowych, to raz w roku muszę odżałować kilkadziesiąt PLNów
Ogólnie do 2:20 można śmiało opuścić, chyba że ktoś lubi patrzeć jak się tkanina nawija na rolkę Anonymous - Czw 31 Maj, 2012 ja tez przeczytałem ,ciekawe,mozesz opisać jak wygląda u Ciebie cały proces produkcji takiej np płyty??Anonymous - Czw 31 Maj, 2012 ja tez przeczytałem ,ciekawe,mozesz opisać jak wygląda u Ciebie cały proces produkcji takiej np płyty??Maciusiowy - Pią 01 Cze, 2012 ja tez przeczytałem ,ciekawe,mozesz opisać jak wygląda u Ciebie cały proces produkcji takiej np płyty??Kuner - Pią 01 Cze, 2012 ja nie przeczytałem i nie wiem czy ciekawe, ale mozesz opisać jak wygląda u Ciebie cały proces produkcji takiej np płyty??GeKo - Pią 01 Cze, 2012 Hejterzy
od projektu po płyte czy sam finalny produkt?Niemy - Pią 01 Cze, 2012 No przecież nie możesz ominąć procesu tworzenia formy-to najważniejsze Maciusiowy - Pią 01 Cze, 2012
GeKo napisał/a:
Hejterzy
od projektu po płyte czy sam finalny produkt?
wszystko jak leci - od zamówienia półproduktów (z przerwami włącznie - co wtedy robisz itd.) ŁukaszS3 - Pią 01 Cze, 2012
Niemy napisał/a:
No przecież nie możesz ominąć procesu tworzenia formy-to najważniejsze
+1GeKo - Pią 01 Cze, 2012 Jak naprawdę chcecie, to mogę na przykładzie jakiegoś produktu w skrócie pokazać proces od projektu po finalny produkt.
A tymczasem taki przerywnik nie motoryzacyjny
zdjęcie słabe bo robione kalkulatorem.
Ten model już niedostępny powstał w 1 egzemplarzu Anonymous - Pią 01 Cze, 2012 Grzesiek , a czemu nie uderzysz w jakaś nisze ? Kubki , długopisy , właśnie takie stojaki na wino , myślę że większość fanów motoryzacji chciało by mieć jakąś drobnostke z Karbonu