Anonymous - Śro 04 Lip, 2012 nawet nie zdawałem sobie sprawy ze jest takie cos jak 500L,sprawdziłem i sory jesli ktos poczuje sie urażony ale o ile zwykła 500 jest zayebista to ta L wogóle mi sie nie podoba,to pisze ja ,wielbiciel małych włoskich autmi - Śro 04 Lip, 2012 500L jest dziwna, ale raczej ok moim zdaniem. Na żywo trzeba będzie obczaić.B-Rey - Śro 04 Lip, 2012 Co do zegarów nowego Clio to właśnie mam wątpliwości czy będą czytelne. Nie zdziwiłbym się gdyby wskaźnika temperatury silnika w ogóle nie było (w E60 też nie ma ale włącza się go na komputerze pewną kombinacją). No i cyfrowy prędkościomierz mnie wpienia a dokładnie jego odświeżanie (np. w Megane III jest lepiej niż w Civic bo w Megane odświeżanie wyświetlacza zmienia się proporcjonalnie do prędkości).Bonczek - Śro 04 Lip, 2012
GeKo napisał/a:
A gdzie temp. wody?
A w którym wozie z tego segmentu jest? Ja już nie pamiętam kiedy widziałem taki w ktoryms nowym aucie.Niemy - Śro 04 Lip, 2012
Bonczek napisał/a:
GeKo napisał/a:
A gdzie temp. wody?
A w którym wozie z tego segmentu jest? Ja już nie pamiętam kiedy widziałem taki w ktoryms nowym aucie.
W 207 jestBonczek - Śro 04 Lip, 2012 Ja smigalem fiesta i w czyms jeszcze z takich maluchow nie bylo, bo pamietam ze sie dziwilem.B-Rey - Śro 04 Lip, 2012 Czyli wychodzi na to że maksymalnie zaczynają oszczędzać na autach miejskich.GeKo - Śro 04 Lip, 2012 Bonczek, Nawet takie gówno jak clio 1.2 miało temperature wody, mogło nie mieć obrotomierza, ale temp wody była.B-Rey - Śro 04 Lip, 2012 Ostatnie Clio ma jeszcze temp. wody Ford już długo oszczędza Bonczek - Śro 04 Lip, 2012 Ale takie gowno jak fiesta nie ma qbica - Śro 04 Lip, 2012
GeKo napisał/a:
Nawet takie gówno jak clio 1.2 miało temperature wody, mogło nie mieć obrotomierza, ale temp wody była.
ej! bardzo fajny dupowóz to jest i obrotomierz też ma, nawet w najuboższej wersji! Shymek - Czw 05 Lip, 2012
tak jest w nowej Megance - obstawiam iż w Clio tez bedzei temp. wody na wyświetlaczu Niemy - Czw 05 Lip, 2012 a ciekawe jak z temp. olejuShymek - Czw 05 Lip, 2012 RS Monitor to ma Tak samo jak boosta