To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Dolot

Vlodarsky - Nie 18 Mar, 2007

takie rury zastosuje. Dobry pomysł
KonradMK - Wto 20 Mar, 2007

z nich też leci syf, sprawdziłem u siebie w zeszłym roku
M - Wto 20 Mar, 2007

KonradMK napisał/a:
z nich też leci syf, sprawdziłem u siebie w zeszłym roku

Leci ale o 90% mniej. Z boxa mozna u mnie jesc po 2tysi km.

Anonymous - Sob 07 Lip, 2007

Mam pytanko do posiadaczy clio sport, jak macie u siebie zrobiony dolot powietrza i jaka cena takiego zestawu?
Marek23 - Nie 08 Lip, 2007

Ja mam taki dolot jak Freeman, jak pojadę na hamownię to go założę i zobaczę czy coś daje. Fotki u Freemana w pimpie...
FreeMan - Nie 08 Lip, 2007

Marek23 napisał/a:
Ja mam taki dolot jak Freeman, jak pojadę na hamownię to go założę i zobaczę czy coś daje. Fotki u Freemana w pimpie...

ja jutro jade na hamownie z Bartkiem. Zobaczymy co wypluja roki. A steup mamy teraz taki sam Marku :)

Stacho - Czw 25 Paź, 2007

Chciałbym zamontować dolot do Clio 1.8 16V czy warto coś takiego zrobic podniesie to kilka koni ?
Czy zostać przy seryjnym ?

PiTT - Czw 25 Paź, 2007

ja bym założył stożek
miałem w R19 16v i pięknie ryczał :D
mocy pewnie nie przybędzie przy dolocie własnej roboty, ale dla dzwięku warto ;)

Vlodarsky - Pią 26 Paź, 2007

Stacho_16V napisał/a:
podniesie to kilka koni ?

lepiej mieć konia co sie podnosi niż takiego co opada

Vlodarsky - Nie 28 Paź, 2007

moje pytanie - bardzo ważne. Czy ktoś kupował już jakiś zestaw K&N i czego mogę się spodziewać po zamówieniu takiego produktu ? http://www.knfilters.com/...?Prod=57-0058-1
czy to nie będzie tak, że dostane to co jest na rysunku ?
tam nie ma żadnych sensownych informacji :/ jest tylko napisane, że to do mojego auta :/ Qrde :/ To przyjdzie kawałek rury z kolankami i stożek ? czy coś lepsiejszego ?
Coraz mocniej szukam seryjnego dolotu, ale staram się też przeglądać takie rzeczy tylko, że nigdy nie ma zdjęć produktu

Loko - Nie 28 Paź, 2007

Dostaniesz to co na zdjeciu stozek i rura doprowadzajaca na niego powietrze, ale bez zaudowy. Jak chcesz calkowicie obudowany filtr to np bmc, albo pipercros powninien robic, ale tez ceny sa wieksze.
Jakarti - Nie 28 Paź, 2007

ja mam taki.. :D jesli jest dedykowany to powinny byc wszystkie elementy pomimo tego i tak musialem troszke porzezbic.... osobiscie nie polecam bo cena wielka a stozek jak stozek.. przynajmniej taka moja opinia..

jakiś link do ich stron ?

www.bmc.com.pl/

producent konserw rybnych :) heheh

bmc nie ma i wydaje mi się, że piper też nie :/