To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - 4 (SOBOTA) i 15 SIERPNIA (ŚWIĄTECZNA ŚRODA) TRENINGI W UŁĘŻU

Kenet - Śro 15 Sie, 2012

Jeśli wierzyć twarzoksiążce to Stf 3:01.9 xD
roj - Śro 15 Sie, 2012

Kenet napisał/a:
Jeśli wierzyć twarzoksiążce to Stf 3:01.9

o_O
gruubo, jeszcze trochę się poprawi to Buni będzie musiał znowu Lotusem przelecieć żeby rekord nie uciekł :]

dawać jakieś relacje, czemu nikt z uczestników nie pisze??

Stf - Śro 15 Sie, 2012

Yo.
Imprezka jak zwykle luksik. Sporo nowych ciekawych kierowców, aut i jak zwykle napinki u mnie ;) Generalnie było lepiej niż się spodziewałem że będzie ;) Liczyłem, że na lekkiej feldzie, AST i negatywie z tyłu, świeżym slicku i grubym modzie przedniego zawiasu urwę z 3-4sek ze swojego wcześniejszego best - ale udało urwać się ich 7... :jupi: na nadal niedogrzanym tylnym slicku. Poniżej czasy:

Janusz - Śro 15 Sie, 2012

jak widać geometrią można duuuzo urwać :)
Kamill - Śro 15 Sie, 2012

Kartka jest nie aktualna, ostatni czas dnia zamyka BMW 3:12.64 z rastą na prawym i włączona kamerą, film wkrótce :jupi:
Jestem mega zadowolony, ale slicka przyhamowałem masakrycznie, dym sie jeszcze unosił jak jechalem z powrotem :wall: Bez przewodów w oplocie albo sprawnego ABS-u bardzo ciężko jest na zimenj oponie wyczuć granice, ja nawet nie wiedziałem ze mi jedno koło zblokowało, tylko ten dym w lusterku xD
Jeebie przodem teraz jak bym jechał po tarce non stop.

Kenet - Śro 15 Sie, 2012

SZACUN !
anjas - Śro 15 Sie, 2012

podoba mi się "Przemek Siena 3.16.77" - Bart się zachwyci.

wiem, że "sierra" - ale napisane tak, że można się z satysfakcja pomylić ;D

KarQ - Śro 15 Sie, 2012

Jam myślał, ze właśnie Siena :lol:
roj - Śro 15 Sie, 2012

masakra! gratuluje czasu Stf!!
napisz w swoim temacie o tych modach bo tam jakieś blabla a tu widzę, że clio grubo się zmienia :]
(bo jak nie to Ci piosenkę tam napiszemy! xD )

Greg - Śro 15 Sie, 2012

Ja yebie, Stefan, latasz tam, czy jak? :D Gruby wynik, gratulacje!

Ja znów nie ogarnąłem czasowo / mechanicznie - musimy wyeliminować fakap elektroniki i niestety auto stoi :(

Cos ten yt mi jakość mocno chrzani :/

Stf - Śro 15 Sie, 2012

dobrze sobie radzisz z tym autem. jak tylko slick na tył wjedzie i obniżysz dupkę z 3-4cm to będzie jeszcze ciekawszy czas pomimo, iż obecny już jest całkiem milutki jak na to auto.

Stf napisał/a:
dobrze sobie radzisz z tym autem. jak tylko slick na tył wjedzie i obniżysz dupkę z 3-4cm to będzie jeszcze ciekawszy czas pomimo, iż obecny już jest całkiem milutki jak na to auto.

Dzieki, bede coś myślał nad tym tyłem. Twój czas jak na clio pozamiatał wszystko, ja tylko czekam na onboard, bo chciał bym to zoabczyć o_O

rasta - Śro 15 Sie, 2012

Chyba będę pobierał opłaty za obejrzenie onboard'a Stf'a - uzbieram se na slicki :D

Lotus 7, jechalem jako pasażer, auto prowadzi się mega neutralnie w zakrętach, hamuje w miejscu. Silnik 2.0 ok 115km, opony r888. Wrażenie z jazdy mniej wiecej takie jak by gokartem polecieć z osiem dych. Kamienie z asfaltu i woda wali prosto w twarz ;D Wsiada się dobrą minute, wieje tak że bez szczękowego bym tym wogóle nie upalał, bo czasami ciężko powietrza nabrać w płuca.
Czas 3:22 wrażenie z "kabiny" jak by robił poniżej 3:10