MotorSport - [PPRC] - klasa narodowa, czyli taniej być nie może ???
roj - Czw 11 Paź, 2012 znaczy będzie MERC za rok? CHRZANEK - Pią 12 Paź, 2012 W 2013 roku na pewno MERC'a nie będzie.
Od kondycji finansowej klubu będzie zależało jak to bedzie dalej.
Dla mnie fenomenem był fakt jak impreza taka jak MERC była deficytowa dla klubu.
Ludzi było dużo, obsada była bardzo mocna, oprawa medialna była niezła, a ponoć klub do interesu dokładał i to dość dużo...GeKo - Pią 12 Paź, 2012
Chloru napisał/a:
GeKo, z tego co wiem to motory w topowym małkersach to było 50+ KM. Chyba p. Krawczak m. in. budował takie potwory
Nie chciałem opowiadać Urban legend ale też o takich słyszałem.
Rasputin napisał/a:
GeKo napisał/a:
moce dochodzące do 50KM
To akurat nie problem
Jak co 2 wyścig wypadnie kapa motoru ?
Ogólnie dalej jestem zdania że w CC/SC motory powinny być seryjne. Ewentualnie puchar 1.2 motorów ale dalej seryjne.sajfer - Pią 12 Paź, 2012 Pochowanych seicent po garażach jest kilka, np Mielony - Krzysztof Cieślik ma swojego.
Podejrzewam że jeszcze kilka się gdzieś kryje, może Niedziołko, itp.
Gwiazdy ekranu, a jakże, Obuchowicz dzielnie się starał w CC
Toruń istnieje, jest cały wyasfaltowany. Wiem że czasem tam jeżdżą np na motocyklach, ale też nie byłem kilka lat. Wiem że teraz się jeździ pod prąd.
A taki fajny tor, uwielbiałem go Marek23 - Pią 12 Paź, 2012 Kuner, buduj i wypozyczaj, klientela na pewno bedzie.
Tez uwazam,że silniki powinny byc seria.Kenet - Pią 12 Paź, 2012 Proszszsz....
http://otomoto.pl/fiat-se...-C26244093.htmlMarek23 - Pią 12 Paź, 2012 Szczerze, jak uważacie ile wyjdzie taki start wypozyczonym cc? Wszystko razem, w sensie jakis przedział. Kurde, jaram sie tym sajfer - Pią 12 Paź, 2012
Malowanie wygląda jak Gregorczyka, Raszyn tez się zgadza, ale nazwisko nie.
Wynajęcie z serwisem na zeszły rok u Mielonego razem z benzyną i oponami było po 2 tysie chyba. + wpisowe, ale na słomke członkowie Rzemieślnika mieli free, nie wiem czy to się nie zmieniło. Naprawy pokrywasz z kieszeni CHRZANEK - Pią 12 Paź, 2012
GeKo napisał/a:
Ogólnie dalej jestem zdania że w CC/SC motory powinny być seryjne.
No tak by było najtaniej i najlepiej - taka MEGA restrykcyjna N grupa.
Taki stan jak z polmozbytu
Byłbym ZA.
sajfer napisał/a:
np Mielony - Krzysztof Cieślik ma swojego
Mielony mega zdolny drajwer, razem zaczynaliśmy, nieraz miał we mnie oparcie (szczególnie na PO2)
sajfer napisał/a:
może Niedziołko
- sprzedał samochód dawno temu Karolinie Salomon. Ale Karolina ma tego seja do dziś
sajfer napisał/a:
Toruń ... taki fajny tor, uwielbiałem go
Me to.
Marek23 napisał/a:
ak uważacie ile wyjdzie taki start wypozyczonym cc? Wszystko razem, w sensie jakis przedział.
Sajfer wypozyczał to może niech powie
Mysle że pojedyńczy start około 1500pln na gotowo + jakaś kaucja zwrotna .
Jeżeli cały sezon to pewnie do uzgodnienia...Marek23 - Pią 12 Paź, 2012
CHRZANEK napisał/a:
Sajfer wypozyczał to może niech powie
Mysle że pojedyńczy start około 1500pln na gotowo + jakaś kaucja zwrotna .
Jeżeli cały sezon to pewnie do uzgodnienia...
podwyższyć o 5 czy 10 blach te najtańsze (i tak będa mega tanie jak na taką imprezę) a obniżyć ceny trybuny, która zwykle na MERC stała prawie pusta.Kuner - Pią 12 Paź, 2012 Po tego seja próbuje sie dodzwonić od kilku dni. Na maile także zero odzewu Na szczęście to kolega czy sąsiad mojego pracownika więc postaram się do niego dobić Przem_106 - Pią 12 Paź, 2012 Jeździłem po torze toruńskim miesiąc temu. Jest cały w asfalcie. Zrobiony na szybko i bez zaplecza. Chyba za 50zł można upalać na nim do woli Ale w takiej formie jak jest teraz, to nie wyobrażam sobie tam jakiś profi zawodów.