To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [DAKAR 2013] Hołek, Małysz i inni...

faldzip - Nie 13 Sty, 2013

Bad-i napisał/a:
Pytanie czy jakby ktos z Was mial taka mozliwosc to by ja odrzucil. Tym bardziej ze wczesniej juz wydal na rajdy jakies 2-3 mieszkania lub domy

oczywiscie, ze kazdy by przyjal, ale to nie oznacza ani tego, ze bedzie sie mistrzem takiej czy innej serii, ani tego, ze za samo startowanie zyska sie uwielbienie tlumow, raczej za srednie wyniki zostanie sie potepionym. I nie mamy tu pretensji do Ruty, ze przyjal propozycje, tylko raczej do tych, co mu ja zlozyli - bo na nia nie zasluguje patrzac na stosunek mozliwosci do wynikow. Bo wychodzi na to, ze jest cienki a ktos pakuje w niego kase bez sensu.

GeKo - Nie 13 Sty, 2013

Bad-i, Inaczej, to jest do chuja pana biznes już. To ma przynosić wymierne korzyści marketingowe. Czy ty jako właściciel firmy chciałbyś aby Twoje pieniądze były marnowane? Jak jeździ za swoje lub kasę prywatnych firm to jego i tych firm sprawa.
Bad-i - Nie 13 Sty, 2013

I w koncu dochodzimy do sedna sprawy, skad wiecie czy Orlen na tym zyskuje czy traci?
Skad wiecie ile wogole Orlen im daje. Moze placa taniej niz za zwykla reklame?!

Bad-i - Nie 13 Sty, 2013

faldzip napisał/a:
. I nie mamy tu pretensji do Ruty, ze przyjal propozycje, tylko raczej do tych, co mu ja zlozyli - bo na nia nie zasluguje patrzac na stosunek mozliwosci do wynikow. Bo wychodzi na to, ze jest cienki a ktos pakuje w niego kase bez sensu.

Sorry ale wiekszosc najezdza na Rute a nie na tych ktorzy zlozyli mu propozycje

martin.h - Nie 13 Sty, 2013

Bad-i napisał/a:
I w koncu dochodzimy do sedna sprawy, skad wiecie czy Orlen na tym zyskuje czy traci?
Skad wiecie ile wogole Orlen im daje. Moze placa taniej niz za zwykla reklame?!

+1

faldzip - Nie 13 Sty, 2013

Bad-i napisał/a:
Sorry ale wiekszosc najezdza na Rute

rabarbar napisał/a:
Bo Ruta jest cienki jak dupa węża

Bad-i - Nie 13 Sty, 2013

faldzip napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Sorry ale wiekszosc najezdza na Rute

rabarbar napisał/a:
Bo Ruta jest cienki jak dupa węża

Zaden argument, nie odpowiadaj na pytanie cytatem Rabarbara. Wole tego slabego Rute niz nikogo.

Swoja droga nie ocenial bym innego sportowca w taki sposob, tym bardziej skoro nic w tym sporcie nie osiagnalem.

Anonymous - Nie 13 Sty, 2013

wiec nie moge równiez oceniac piłkarzy (nigdy nie grałem),filmów(nigdy zadnego nie zrobiłem),ksiązek(nie napisałem) itd itp ??
Bad-i - Nie 13 Sty, 2013

rabarbar napisał/a:
wiec nie moge równiez oceniac piłkarzy (nigdy nie grałem),filmów(nigdy zadnego nie zrobiłem),ksiązek(nie napisałem) itd itp ??

Chyba sie nie rozumiemy, a wystarczylo by troche szacunku dla innych

Anonymous - Nie 13 Sty, 2013

Ale ja innych szanuje,Rute tez,po prostu bronie swojego prawa do wyrażania opini(nawet tych głupich)
GeKo - Nie 13 Sty, 2013

Bad-i, Tak z innej strony i podobna sytuacja bardzo.
Mathew Wilson, na tle innych rajdowców ze szpicy jest cienki jak dupa węża jak to określił Rabar, a jeździł w satelickim M-sporcie tylko dzięki plecom taty. A na takim polskim ten cienias Wilson ładował Hołka jak chciał.

Bad-i - Nie 13 Sty, 2013

GeKo napisał/a:
Bad-i, Tak z innej strony i podobna sytuacja bardzo.
Mathew Wilson, na tle innych rajdowców ze szpicy jest cienki jak dupa węża jak to określił Rabar, a jeździł w satelickim M-sporcie tylko dzięki plecom taty. A na takim polskim ten cienias Wilson ładował Hołka jak chciał.

I w zwiazku z tym? Bo odchodzimy od tematu. Idac tym tropem to dla Loeba wszyscy sa "ciency jak dupa weza" a mimo to nie slyszalem zeby gosc mial tak malo klasy i tak sie wyrazal.

A poniewaz odbiegamy od meritum to nadal oczekuje odpowiedzi, czepiacie sie Ruty bo Waszym zdaniem jest slaby czy dlatego ze wywniskowaliscie ze jezdzi za Wasze pieniadze?

pit - Nie 13 Sty, 2013

Dla mnie cienki

Bad-i napisał/a:
Wole tego slabego Rute niz nikogo.

Z pewnąścią jest kilku lepzych kierowców którzy pchali się tam ale nie było im dane bo....

W interesie sponsora jest napewno nazwisko, umiejętności, wygrana. Tymbardziej w zawodach tej rangi. Gdyby tak nie było to ja starował bym w WTCC xD

Przem_106 - Nie 13 Sty, 2013

Celowo nie wdawałem się w dyskusję wcześniej, ale przypomnę, że podobna sytuacja była jak Rutę oficjalnie przedstawili jako zawodnika Orlen Teamu w Rajdzie Polski i ERC. Pamiętam, że wszędzie wrzało. Nawet sam Hołek musiał bredzić, że Szymon to utalentowany młody zawodnik, który ma talent ;D

Teraz nasz Szymon (reprezentant Naszego kraju) w solidnym zespole wystartował w Rajdzie Dakar. I co - mamy mu kibicować i trzymać kciuki? Mamy wierzyć, że jest dobry?

Po raz enty powiem swoje. Jeśli rajdy traktujemy jako sport, to wynik sportowy jest najważniejszą sprawą. A jeśli ktoś z Naszego ukochanego kraju startuje za granicą, to reprezentuję Polskę i powinna to być osoba najlepsza w danej chwili w swojej dyscyplinie.

Ale jak wiemy cały Motorsport trudno nazwać sportem (a tym bardziej Dakar) nie robi mi, czy w Orlen Teamie jedzie Ruta, czy Oleksowicz, czy Bełtowski. Ale robi mi jak ktoś słaby reprezentuje Polskę!
http://pzm.pl/news/orlen-...tional-team[/b]

Przem_106 - Nie 13 Sty, 2013

Aha, i dodam jeszcze jedno. Ty Bad-i jesteś marketingowcem i masz na to inny punkt widzenia. Ja jestem sportowcem. Na co dzień pracuję przy sporcie, a tam podstawą jest wynik.

W przypadku rajdów mamy oboje rację ;-)