saxorulez - Wto 12 Cze, 2007 No Andrzej faktycznie nie miło.
Instaluj zamki i alarm.GOKART - Wto 12 Cze, 2007 o ja pitole... na bezczelnego :549:
Ja tam zaufałem żydkom i kupiłem sobie takie izraelskie drzwiczki ale u mnie i tak nie ma specjlanie co wynieść - chyba że kompa i wszystkie numery Pani domu ...mi - Wto 12 Cze, 2007 no to niezły schiz...
...tym bardziej, że mój magnex na razie leży na stoliku w pokoju (tak, mówię do niego, to źle? )Vlodarsky - Wto 12 Cze, 2007 straszna sprawa jak ktoś wchodzi do miejsca gdzie powinniśmy się czuć najbezpieczniej na świecie...
Za 20 minut będe wiedział co z tą bombą u mojego brata w mieszkaniu. Pewnie jakiś gówniarz robi sobie kawał... Ale policja i tak się tym pewnie zajmienox - Wto 12 Cze, 2007 ja pare lat temu miałem akcje jak wrociłęm z wakacji . Wchodzimy do domu a tam w przedpokoju już poustawiane :telewizok komp wierza i jakieś tam inne duperele.... chłopcy pokradli drobne żeczy wchodząc przez Balkon .... (skoczki jebane) poczym znaleźli zapasowy klub o którym zapomnieliśmy i chcieli wynieść to przez drzwi normalnie Mamuśke wyprowadziliśmy do babci i Czekaliśy na dziadów z kijem Ja Brat i ojciec... ale nie przyszli... tak czy siak przez pare tygodnie miałem ciągle shizy...
GOKART napisał/a:
a tam zaufałem żydkom i kupiłem sobie takie izraelskie drzwiczki
Witex ?? też mam pare lat temu ponoć jeden z pracowników sprzedawał złodzieją kopie kluczy wraz z adresami Jakarti - Wto 12 Cze, 2007 Andrzej.. zszokowalem sie.. ciesze sie, ze nic powazniejszego sie nie stalo. Instaluj wszystko co sie da.. pomimo tego, ze nie zawsze sie uda ich powstrzymac to przynajmniej da sie to wszystko sporo opoznic..
naprawde wspolczuje.Vlodarsky - Wto 12 Cze, 2007 Kuba myślę, że kijem do golfa Andrzej mógł przerwać ich fach na zawsze....Jakarti - Wto 12 Cze, 2007
Vlodarsky napisał/a:
Kuba myślę, że kijem do golfa Andrzej mógł przerwać ich fach na zawsze....
no ja wiem ale chodzilo mi o to, ze nawet dobre zamki da sie "przechytrzyc" ale zajmie to wtedy duzo wiecej czasu, a Andrzej bedzie mial chwile zeby przycelowac w #@Q#@%...Vlodarsky - Wto 12 Cze, 2007 Andrzej a dobrze grasz w golfa ? znaczy przeżyli by jak byś trafił ?anjas - Wto 12 Cze, 2007
Vlodarsky napisał/a:
Andrzej a dobrze grasz w golfa ? znaczy przeżyli by jak byś trafił ?
wogóle nie gram
znaczy raz grałem - wziąłem udział w konkursie na najmocniejsze wybicie piłeczki w konkursie dla lekarzy - golfistów (lekarzem też nie jestem, ale to dłuuuga historia) i zająłem 2 miejsce na jakichś 100 startujących, pierwszy raz trzymając kij golfowy w ręku (beginners luck) Wygrałem właśnie m.in. trochę sprzętu golfowego.
Przegrałem o jakieś 5 metrów z profi golfistą i się na maxa wkurzyłem, bo nagrodą za pierwsze miejsce była jazda testowa przez tydzień Alfa Romeo GTV - ( jednym ze sponsorów konkursu był dealer Alfy)M - Wto 12 Cze, 2007 Tak jak rozmawialismy Andrzeju, kup sobie dodaktowo marker paintballowy i napier.dalaj anjas - Wto 12 Cze, 2007
eM napisał/a:
Tak jak rozmawialismy Andrzeju, kup sobie dodaktowo marker paintballowy i napier.dalaj
dobry pomysł!
tym bardziej, ze moze sie tez przydac na paintballu
A tak wogole, to odezwal sie we mnie jakis instynkt obrony domu, jakies mega wkur.wienie i chyba gdyby nawet atakowali mnie z kalaszem to bym ich napier.dalal tym kijem po lbach...
Cale szczescie ze przyszli dzisiaj jak bylem w domu a nie w zeszlym tygodniu jak bylem w Irlandii i zostala sama Agnieszka... :560:
... ale teraz to chyba przez rok nie pozwoli mi nigdzie pojechac...Michał - Wto 12 Cze, 2007 wow, niezle
dobrze ze ci sie nic nie stało.
Moi starzy mieli dom góralski , na dwie rodziny. To przyszli, zajebali wszystko po czym spalili dom ...k-mart - Wto 12 Cze, 2007 qrwa bardzo niemile uczucia ktorych nikomu nie zycze Rok temu wlamali sie mojej babci do mieszkania w CH gdy jej nie bylo i ukradli bizuterie.
U siebie mam takie zamki ze kopnac w drzwi z buta i cale sie posypia lub jakis wytrych i otwarte. Ale mam dobermanna
Odkad zajebali mi fele w pug'u wogole w nocy nie zamykam i tylko czekam na okazje by sie na jakis takich hujach wyzyc! :502:lenny - Czw 14 Cze, 2007 paczcie jaki śmieć: