To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

Stf - Czw 10 Cze, 2010

czy ktoś coś może kojarzy na najbliższy weekend - jakiś Ułęż? NMnP ?
Stf - Czw 10 Cze, 2010

W ten weekend lipa - nic nie ma.... za to za tydzień WST w Ułężu. Z Raściakiem jedziemy. Ktoś ma ochotę jeszcze ?
rasta - Czw 10 Cze, 2010

Będzie grubo :D
Nath - Pią 11 Cze, 2010

No to kolejna runda. Bylem na 3 eliminacji i poza drobnymi bledami, ktore mam nadzieje wyeliminuja oraz postojami miedzy probami bylo dobrze.

info:
Cytat:
Ruszamy z zapisami na 4 rundę

W sobotę 19 czerwca zapraszamy na 4 rundę pucharu RallyLand WRC. Mamy nadzieje iż nowe trasy prób sprawnościowych, zaproszeni goście oraz niespodzianki które szykujemy mile Was zaskoczą. Odbiór administracyjny zaczynamy o godz. 8,00., odprawa, BK i zapoznanie z trasą potrwają do godz. 10,30. Start i meta odbędą sie na terenie Osiedla Rajdowego RALLYLAND (gm. Lipka).

Procedura zgłoszeń jest identyczna jak poprzednio, a mianowicie pierwszym krokiem rejestracji jest wypełnienie formularza zgłoszeniowego (link poniżej). Po pozytywnej weryfikacji danych, uczestnik pojawi się na liście zgłoszeń. Kolejny krokiem jest wykonanie przelewu na konto bankowe podane w formularzu zgłoszeniowym. W tytule przelewu prosimy podać imię, nazwisko oraz zadeklarowana klasę. Kwotę wpisowego ustala się na 150 PLN. W momencie zarejestrowania na naszym koncie bankowym wpłaty, na liście zgłoszeń obok załogi pojawi się szachownica, która oznacza pozytywne zakończenie procedury rejestracyjnej. Prosimy pamiętać, że decyduje kolejność zgłoszeń. W przypadku załóg, które dokonają wpłaty, a lista zgłoszeń zostanie w między czasie zapełniona, gwarantujemy zwrot wpisowego.

Dla zawodników dostępny jest także panel zarządzania własnym profilem (link poniżej), za pomocą którego można aktualizować dane jak i dodawać zdjęcia załogi czy auta. Jako hasło początkowe prosimy użyć adresu email podanego podczas rejestracji.

zrodlo

Anonymous - Nie 13 Cze, 2010

Kto wybiera się do Tychów 20.06 ?? I kto mi powie " o co tu k..wa chodzi w tym burdelu"? To jakaś kpina czy co?
zefir - Nie 13 Cze, 2010

jak ktos bedzie w rally landzie 19.06 to niech da znac moze bedzie okazja pogadac, bo ja tez bede wtedy tam upalal ;)
Tomcat - Nie 13 Cze, 2010

Simek napisał/a:
Kto wybiera się do Tychów 20.06 ?? I kto mi powie " o co tu k..wa chodzi w tym burdelu"? To jakaś kpina czy co?

Chodzi o to że chcą zarobić jak najwięcej kasy, jak najmniejszym kosztem. Ja to pier***e. Byłem wierny Tychom bardzo długo, ale to już jest kpina. Nie będę wydawał 300 zł i spędzał 15 godzin poza domem, żeby 2 razy przejechać się po torze i 5 minut na gokartach. Jak będę chciał pośmigać po kartingu to sobie zapłacę 20 zł w Krakowie. Trzeba zacząć jeździć gdzie indziej, tam gdzie starają się żeby zawody były coraz atrakcyjniejsze.

Jacek - Wto 15 Cze, 2010

http://www.rajdy.org.pl/rajd/1398.html
Tomcat - Wto 15 Cze, 2010

AZT zmieniło zdanie i będą 3 przejazdy. Awantura przyniosła skutek przynajmniej...
qbus - Wto 15 Cze, 2010

kto jedzie joker rally?
matt - Wto 15 Cze, 2010

qbus, a Ty jedziesz? :rotfl:
Jacek - Śro 16 Cze, 2010

qbus napisał/a:
kto jedzie joker rally?

0

qbus - Śro 16 Cze, 2010

jakby byl w poprzednim terminie to na 100% startowalismy w nim... na dzien dzisiejszy nic nie jest pewne.
Jacek - Śro 16 Cze, 2010

pewne jest że jadę jako 0 :]
qbus - Śro 16 Cze, 2010

czemu jako 0?

a Marek jedzie?

My mamy taki problem ze tata Klaudi jedzie wtedy na Drezno-Wrocław, wiec automatycznie nie mamy lawety ani czym pociagnac lawety a to generuje dodatkowe koszta ktore niestety w tym momencie sa nie mile widziane.