Jakarti - Czw 10 Cze, 2010 na X'a jest?
w kkoncu gdzies jest C2was79 - Czw 10 Cze, 2010 jest i w podobnych cenach jak na playa:
klick klick alledrogoanjas - Sob 12 Cze, 2010 Od kilku dni w wolnych chwilach napinam w Dragon Age na PS3 (ale jest też na X'a i PCta). Moim zdaniem super gierka, dawno nic mnie tak nie wciągnęło. Jeśli ktoś lubi RPG to polecam.
was79 - Śro 16 Cze, 2010 podali termin prezentacji GT5 - 2 listopad (pewnie i tak nie zdążą ) Ale trailer robi mega wrażenia jest nawet test track z top gear"a:
zefir - Śro 16 Cze, 2010 fuck yeah !!!!
i tak nie zdaza iQ - Śro 16 Cze, 2010 moze chociaz przed swietami dadza rade
trzeba zaczac zbierac na konsole z gra no i wziac pare dni urlopu Jakarti - Śro 16 Cze, 2010 nieliche..anjas - Śro 16 Cze, 2010 czekam z niecierpliwością Bonczek - Czw 17 Cze, 2010 No, kolejny filmik robi wrażenie
Ciekawe kiedy w końcu wypuszczą tego cukiereczka - póki co wracam do Forzy 3 iQ - Czw 17 Cze, 2010 Pare screenshotow
sciagamy, rejestrujemy cos tam i pykamy. najpierw trening z kompem a pozniej na leszczy i nie tylko online. mistrz brameczki wchodzą, slupek, poprzeczka. kiksy bramkarzy i zawodnikow.
jest tez troche niedociagniec ale ogolnie dla mnie mistrz. mozna pilencją przykopac w przeciwnika tak, ze sie wywali albo rykoszetem w łeb
gram od kilku dni meczyki i nie zapowiada sie aby to sie zmienilo.
najlepiej wychodza gry kiedy w tv tez jest mecz i komentarz przypasuje do tego co na kpompie
zapraszam wszystkich oczywiscie.
jam Jakarti - wyzywam
jest opcja znajomi wiec raczej łatwo ogarnac. nir probowalem bo nie mam znajomych
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Ps. dareczku - tym razem nie FB!! was79 - Wto 06 Lip, 2010 oczekiwania ciąg dalszy
Widok z wnętrza auta nocą - miażdży