To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

Jaco - Czw 01 Wrz, 2011

hm po przemyśleniu zostanę przy Nokii więc pozostaje tylko wybrać najodpowiedniejszy model :D
Niemy - Wto 06 Wrz, 2011

poszukuję nowego telefonu. Lubię Nokię, od zawsze mam i się przyzwyczaiłem. Jest jakiś nowy aparat tej firmy godny polecenia, który nie odstaje od konkurencji? X7, N8, C7, E7?
M - Wto 06 Wrz, 2011

To zależy od twoich potrzeb.
Niemy - Wto 06 Wrz, 2011

Nie mam wygórowanych wymagań, myślę że każdy z nich je spełnia,pytam tylko który jest lepszy/gorszy ewentualnie inny, jaki model. A może ktoś twierdzi, że nokia to kicha, jeśli tak to dlaczego? zupełnie się ostatnio nie orientuję w nowych telefonach.
Jakarti - Wto 06 Wrz, 2011

dotykowe aparaty nokii sa mega mizerne i malo intuicyjne IMO.
samsung lub htc beda o niebo lepsze.

M - Wto 06 Wrz, 2011

eee Kuba, N8 ogarnia przecież i to nieźle ogarnia.
Jakarti - Wto 06 Wrz, 2011

dostałem ten telefon na weekend.
wez mi tego nie przypominaj :)

Niemy - Wto 06 Wrz, 2011

to jak to jest z tym N8, ktoś jeszcze ma jakieś doświadczenia? a X7?
M - Wto 06 Wrz, 2011

ja z N8 mam bardzo dobre, świetny wyświetlacz, aparat kozak, filmy hd, złącze hdmi ma.

sam używam samsunga galaxy ace - to jest galaxy "dla ubogich" ale na moje potrzeby ideał z androidem 2.2, gps, wifi, bajery - jest bardzo w porządku.

PiTT - Wto 06 Wrz, 2011

zachwalałem htc desire z... ok, to nadal bardzo fajny tel. ale kurde galaxy s 2 niszczy wszystko i wszystkich :D
trochę sceptycznie podchodziłem do tego modelu i szczerze mówiąc myślałem o htc sensation
ale ten super amoled z samsunga na serio robi robotę i co najważniejsze nawet w dużym słońcu ekran jest wyśmienicie czytelny
do tego telefon jest bardzo szybki
mogę szczerze polecić jak ktoś się właśnie zastanawia
desire z też polecam, ale to inna liga

pP - Śro 07 Wrz, 2011

co ile wy wymieniacie telefony?
Jakarti - Śro 07 Wrz, 2011

jakies 3 miesiace, a co?
pP - Śro 07 Wrz, 2011

:]

PiTT - Śro 07 Wrz, 2011

Pepe wprowadzasz offtop w temacie który konkretnie ma na celu polecanie telefonu
pytanie co ile zmieniacie telefony jest nie na miejscu :rotfl:

pP - Śro 07 Wrz, 2011

zapytałem co ile zmieniacie telefon, gdyż dla opinie są wartościowe, jeśli ktoś użytkuje telefon co najmniej 4 miesiące..przez 3 miesiące nie możecie w pełni poznać telefonu, jego oprogramowania, wytrzymałości obudowy itd.

w takim razie dodaje temat do ignorowanych