jarek-malopolska - Sob 26 Kwi, 2014 Co do odcinkow to na 4 os pod koniec na lewym 90 wlasnie kraus wyrwal pani brame z korzeniami a teraz siadla fiesta r2 w barierze wiec nie taki slaby odcinek106 - Sob 26 Kwi, 2014 co z Markiem bo nie widze go w wynikach os2 Marek23 - Sob 26 Kwi, 2014 woda poszla z silnika na poczatku os 1layer - Sob 26 Kwi, 2014 roj - Sob 26 Kwi, 2014
Kenet napisał/a:
Myślę, że ktoś dobrze wjeżdżony w auto nie będzie miał problemu żeby polecieć to ogniem po zapoznaniu.
Kamill - Sob 26 Kwi, 2014 Clio 3 i 206 Kenet - Sob 26 Kwi, 2014 Ten film jest dowodem, że Ci ludzie nie byli wjeżdżeni w swoje auta! Barejka - Sob 26 Kwi, 2014 e30 przyfarcil mocno ze drzwiamy w te demby nie poszoł
0.50 clio jak ladnie o brame zadzwonilo GeKo - Nie 27 Kwi, 2014 Nie wjeżdżonym, jak widać też.
Baran starym seryjnym Żelazkiem pogodził chłopaków.Janusz - Nie 27 Kwi, 2014
Kamill napisał/a:
Clio 3 i 206
Kenet napisał/a:
Ten film jest dowodem, że Ci ludzie nie byli wjeżdżeni w swoje auta!
bez złośliwosci i jatrzenia, ale czy którykolwiek z was wpadał jadac na czas z asfaltu odrazu na zakret na szuter/ziemie/błoto ?? tam w ogoóle nie ma wtedy Żodnej przyczepności, ŻODNEJ !!Siadly - Nie 27 Kwi, 2014 A w krzokach jest? M - Nie 27 Kwi, 2014 Wy się nie znacie, w rajdach chodzi o dzwony, reszta to dodatek 106 - Nie 27 Kwi, 2014
M napisał/a:
Wy się nie znacie, w rajdach chodzi o dzwony, reszta to dodatek :rotfl:
+1
i tak tez ustawiaja sie z kamerami :)
np. maxxxsport w zeszlym sezonie nam powiedzial ze po co ma byc
w technicznych partiach jak z rpp tylko my i ze 4, 5 innych zalog cos tam
jadzie a reszta cieniuje... wola sie ustawic tam gdzie beda potencjalne
dzwonyKamill - Nie 27 Kwi, 2014
Janusz napisał/a:
Kamill napisał/a:
Clio 3 i 206
Kenet napisał/a:
Ten film jest dowodem, że Ci ludzie nie byli wjeżdżeni w swoje auta!
bez złośliwosci i jatrzenia, ale czy którykolwiek z was wpadał jadac na czas z asfaltu odrazu na zakret na szuter/ziemie/błoto ?? tam w ogoóle nie ma wtedy Żodnej przyczepności, ŻODNEJ !!
Ja to wiem, nauczyłem się za młodu Jeszcze w rwd to może być to lekkie zaskoczenie, ale w fwd albo 4x4 płużenie w takiej sytuacji jest bardziej niż pewne.rundi - Śro 30 Kwi, 2014 Lista zgłoszeń na 4 Rajd Zamkowy otwarta.