To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moje na górze i ch*j!

anjas - Pią 12 Lis, 2010

O się narobiło...
http://www.niezalezna.pl/...policje/41225/1

Zacytuję: "OBROŃCA KRZYŻA ZATRZYMANY PRZEZ POLICJĘ"

"Policja zatrzymała dziś samochód, w którym jechali obrońcy krzyża. Auto dokładnie przeszukano.
Policja zatrzymała samochód na ul. Grochowskiej w Warszawie. Pretekstem był brak świateł. Wszystkie osoby znajdujące się w aucie, m.in. Dariusz Wernicki (współzałożyciel Społecznej Inicjatywy Obrony Krzyża), zostały wylegitymowane, a samochód bardzo dokładnie przeszukano.
Ponadto jednego z pasażerów przewieziono na komendę. O sprawie będziemy informować.
(wg, Niezależna.pl)"

Bart - Pią 12 Lis, 2010

:wall: ręce opadają

"niezależna", hehe

PiTT - Pią 12 Lis, 2010

hehehehe
mistrz komentarze:

"W jakim kraju my zyjemy ,skoro rzadzacy wprowadzaja lapanki .Czy na tym polega demokracja czy iscie KGB metody"

mega LOL K.U.R.W.A. debileeeeeeeee :rotfl:

Bonczek - Pią 12 Lis, 2010

Mistrz komentarz:

Chyba, że obrońcy krzyża mogą jeździć bez świateł :lol2: :lol2: :lol2:

M - Pią 12 Lis, 2010

Nie wiem co jest śmiesznego w tej informacji. Tzn interesującego też nic tam nie ma.

Wczoraj wśród zatrzymanych przez policję był Robert Biedroń - wielki orędowinik tolerancji i miłości tłukł policjanta. Jakoś nie huczy o tym w prasie i tv że osoba quasi publiczna dopuściła się takiego czynu.

M - Pią 12 Lis, 2010

W sumie to żałuję że nie poszedłem

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uQpjZfE8rvo?fs=1&hl=pl_PL"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uQpjZfE8rvo?fs=1&hl=pl_PL" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

anjas - Pią 12 Lis, 2010

M napisał/a:
Jakoś nie huczy o tym w prasie i tv że osoba quasi publiczna dopuściła się takiego czynu.

dziś na TVN24 widziałem spory materiał na ten temat. Na ich stronie www też było (i pewnie jest).
Niezależna chyba też napisała.
Gazeta.pl również...

A ten "news" z niezależnej położył mnie na kolana.

PiTT - Pią 12 Lis, 2010

M napisał/a:
Nie wiem co jest śmiesznego w tej informacji. Tzn interesującego też nic tam nie ma.

Wczoraj wśród zatrzymanych przez policję był Robert Biedroń - wielki orędowinik tolerancji i miłości tłukł policjanta. Jakoś nie huczy o tym w prasie i tv że osoba quasi publiczna dopuściła się takiego czynu.

mylisz się, właśnie o Biedroniu mówili dzisiaj w TVN24, nic o zatrzymaniu samochodów obrońców krzyża nie było, więc...

Maćku dlaczego zawsze odbijasz piłeczkę?
nie mów tylko że także uważasz że zatrzymanie tego auto to większa akcja zaplanowana przez KomoRuskiego?

M - Pią 12 Lis, 2010

Może ja nie zauważyłem,
GeKo - Pią 12 Lis, 2010

troche sie JKM wygłupił, najpierw mówi ze tam są ćpuny i pijaki, a potem mówi popieracie tych co was każą za działkę marihuany. Niech sie zdecyduje co z tym ćpaniem. Obejrzałem 2,5min. wyłączam.
PiTT - Pią 12 Lis, 2010

poza tym, jestem za pokojowymi manifestacjami
jeśli ktoś zaczyna rozrabiać i niszczyć czyjąś własność to powinien dostać srogi wpi@rdol od policji + ogromne kary pieniężne żeby na przyszłość pomyślał i siedział grzecznie na dupie w domu

Bad-i - Pią 12 Lis, 2010

PiTT napisał/a:

jeśli ktoś zaczyna rozrabiać i niszczyć czyjąś własność to powinien dostać srogi wpi@rdol od policji + ogromne kary pieniężne

W milionach procent popieram - i nie ma dla mnie znaczenia kto sie kryl pod tymi kominiarkami, szalikami itd..... Jezeli ktos taki idzie na manifestacje to LATARA na wejsciu.

PiTT - Pią 12 Lis, 2010

człowiek szczęśliwy i zadowolony ze swojego życia raczej nie chodzi i nie rozpitala wszystkiego po drodze
Bonczek - Pią 12 Lis, 2010

PiTT napisał/a:
człowiek szczęśliwy i zadowolony ze swojego życia raczej nie chodzi i nie rozpitala wszystkiego po drodze

No niestety chodzą bo mają taką rozrywkę :/

Bad-i - Pią 12 Lis, 2010

Bonczek napisał/a:
PiTT napisał/a:

No niestety chodzą bo mają taką rozrywkę :/

Ok chodza, ale to nie zmienia faktu ze raczej szczesliwy to Oni nie sa (dla mnie ktos taki musi miec krzywo pod deklem niczym Hołek w navarze)