rasta - Nie 27 Lip, 2014 Gratki wyniku, my przez przypadek trafiliśmy na start wyścigu, oczywiście byliśmy na rolkach
Ludzi była masa, potem jadąc wisłostradą widziałem gości co "biegł" o kulach Popularność biegania jest obecnie gigantyczna, na biegi, maratony miejsca kończą się w dwa dni, a limity z tego co widziałem są niezłe np. 12 tyś. osób, robi to wrażenie, szczególnie jak porówna się to z rolkami, gdzie startujących jest max. 300 osób. Na świecie wygląda inaczej w maratonie Berlińskim co roku startuje ok 15 tyś. rolkarzy, nawetnie chcę wiedzieć ilu jest biegnących.
My wczoraj zrobiliśmy swój własny nocny "maratonik". Tępo lajtowe połoczone z zachaczaniem o ogródki piwne i takie tam bizon - Nie 27 Lip, 2014 zefir, ponownie gratuluje wyniku, tempo miałeś zajebiste
rasta, mega respekt za dystans Vlodarsky - Nie 27 Lip, 2014 Bizą, zefciu i Wiktor gratulacje ukończenia i wyników !
Rasta już chyba zapomniałeś gdzie zaparkowałeś buty ?was79 - Pon 28 Lip, 2014 Nogi Bartosza Huzarskiego po 18 etapie Tour de France rasta - Pon 28 Lip, 2014 Jakiś expert się wypowie? Jakarti - Pon 28 Lip, 2014 w internatach piszą mniej wiecej tak:
jak ktos sie interesuje kolarstwem od kilku dni to go taki widok dziwi wiec widocznie to normalne po takim wysilku
łatwo krew pobrac na badanie anjas - Pon 28 Lip, 2014
rasta napisał/a:
Jakiś expert się wypowie?
Rasta ma ładniejsze, widziałem na Ułęszy rasta - Pon 28 Lip, 2014 Ile lat temu ty byłeś na Ułęszy?
A co do nóg to pytałem bo się kolarstwrm nie interesuję, co to za sport gdzie wszyscy biorą Kamill - Pon 28 Lip, 2014
rasta napisał/a:
co to za sport gdzie wszyscy biorą
Polska służba zdrowia.anjas - Pon 28 Lip, 2014 PiTT - Pią 01 Sie, 2014 kurde... te rolki nie sa takim zlym pomysłem
dobre widoki... chociaż na rowerze też nie jest źle... ilośc dobrych dup we wro jest wprost niewyobrażalna
Pirania - Pią 01 Sie, 2014 obawiam się, że Pani umieszczona na zdjęciu może posiadać, wymieniony przez Was wcześniej, problem uciekania stopy, bo mięśnie to tej Pani służą raczej głownie pozowaniu do fotek.. już po tygodniu jazdy miałaby chociaż zarysowany kształt łydki, tym bardziej przy napiętej nodze..
a kontynuując ten temat, to co wczoraj widziałam na NightSkatingu trochę przybliżył mi temat, albo tylko tak mi się wydaje. Widziałam 3 osoby jadące na prawdziwych supermarketowych śmieciach - trudno to inaczej nazwać bo to co robiły ze stopami to jakiś HARDCORE!!! Brak usztywnienia mięśni mimo zapiętych rolek i powykrzywiane stopy w kostkach tak, że bolało mnie od samego patrzenia. Takie coś to dopiero może zniechęcić do jeżdżenia..PiTT - Pią 01 Sie, 2014 dzięki za sprowadzenie na ziemię, wciągam spodnie i wracam do pracy zefir - Pią 01 Sie, 2014 +1Vlodarsky - Pią 01 Sie, 2014
PiTT napisał/a:
kurde... te rolki nie sa takim zlym pomysłem
dobre widoki... chociaż na rowerze też nie jest źle... ilośc dobrych dup we wro jest wprost niewyobrażalna
Przypomina mi to zgraję facetów biegnących za skąpo ubraną biegaczką na maratonie warszawskim w zeszłym roku niestety była na tyle szybka, że nie każdy mógł na nią popatrzeć dłużej