To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012

Jakarti - Wto 20 Mar, 2012

M napisał/a:
Nie ma nic za darmo

eeeee?

M - Wto 20 Mar, 2012

Jakarti napisał/a:
M napisał/a:
Nie ma nic za darmo

eeeee?

To znaczy że zapłacisz mniej = dostaniesz mniej

M napisał/a:
Jakarti napisał/a:
M napisał/a:
Nie ma nic za darmo

eeeee?

To znaczy że zapłacisz mniej = dostaniesz mniej

Zawody trwają od 8:00 do 17:00, odbiór dokumentów rozpoczyna się o godzinie 7:30

wiec jak dla mnie identycznie jak u nas.
kupowales kupony do restauracji i dostawales to samo zarcie. tak samo tutaj.
mysle, ze oferta jest fajna i niepotrzebnie szukasz spisku :)

a jest taniej bo terminy wczesne i nigdy nie wiadomo jak z pogoda..

wiktoch - Wto 20 Mar, 2012

Jakarti napisał/a:
kupowales kupony do restauracji i dostawales to samo zarcie.
dokładnie. dobra oferta
M - Wto 20 Mar, 2012

Nie szukam spisku.
Już piszę o co chodzi.
Przy kwestiach takich jak żarcie się bardziej opłaca ponieważ można przy dużo mniejszej marży a większych pewniejszych obrotach bo już przedpłaconych zarobić na tym.

W przypadku toru tego nie można zrobić ponieważ tor jest jeden a czas jest ograniczony terminem stąd żeby wyjść na swoje trzeba zapakować więcej ludzi na tor a wiadomo nie wszyscy będą jeździć na raz bo nie mogą czyli dostęp do toru się zmniejszy. Zapłacisz mniej = dostaniesz mniej. A czy dużo mniej to już inna kwestia.

Może jest tak że są trzy imprezy i organizator sobie wynegocjował dobrą stawkę za tor i wszyscy będą zadowolenia i będzie dobry deal.
Takie moje zdanie.

w ten sposob sprzedadza prawie wszystko a tak nie sprzedaliby prawie nic. koszty organizacji tych eventów są praktycznie zerowe..

wot tajemnica. ale to tylko moje zdanie. nie namawiam do przyjecia mojego pkt widzenia.

M - Wto 20 Mar, 2012

Luz.
PieQt - Wto 20 Mar, 2012

akurat będę w poznaniu w ten weekend, spojrzałem na stronę automobilkubu - mają b.małą frekwencję na termin 25.03 - myślałem czy by nie kupić sobie wizyty na torze i wypożyczyć samochód w poznaniu. teraz przy 230 zł za tor i 300 za samochód zaczyna mi się kalkulować

po prostu to są kiepskie terminy i tyle, nikt nie sprzedaje dobrych dat - moim zdaniem to jest cały chytry plan. inną kwestią jest, że jak sprzeda się za dużo kuponów, to ludzie z kuponami są traktowani jak klienci II kategorii

M - Wto 20 Mar, 2012

PieQt napisał/a:
że jak sprzeda się za dużo kuponów, to ludzie z kuponami są traktowani jak klienci II kategorii

Właśnie o to mi chodzi

PieQt napisał/a:
że jak sprzeda się za dużo kuponów, to ludzie z kuponami są traktowani jak klienci II kategorii

Ty, prawnik i takie rzeczy piszesz..

liczba kuponow jest ograniczona.. i to na kazdy termin osobno.

PieQt - Wto 20 Mar, 2012

piszę, bo jak ktoś da dupy z obliczeniem "przepustowości" swojej firmy i robi bokami, to wkurwiony jest na ludzi z kuponami. Więc przecenienie własnych możliwości jest powodem takiego traktowania
PiTT - Wto 20 Mar, 2012

ja też uważam te kupony za niezłe gówno co zresztą kilka razy mogłem odczuć na własnej skórze jak mi miła pani powiedziała że mogę zrealizować kupon na jedzenie, ale np. we wtorek o godz. 11... a ja chciałem sobie wieczorem zjeść :>
ostatnio miło się rozczarowaliśmy z Jakartim jak poszliśmy do knajpki w centrum miasta
umówiliśmy się na wizytę bez najmniejszych problemów, jedzenie dokładnie takie jak miało być
wszystko super ;)

kamil - Wto 20 Mar, 2012

no tutaj z torem to też zbytniego wyboru nie będzie po prostu wpadasz na tor tego dnia, co kupiłeś i tyle. Brak kombinatoryki. Moim zdaniem oferta czysta i przejrzysta - cena super fajna
was79 - Wto 20 Mar, 2012

PiTT napisał/a:
ostatnio miło się rozczarowaliśmy z Jakartim jak poszliśmy do knajpki w centrum miasta
umówiliśmy się na wizytę bez najmniejszych problemów, jedzenie dokładnie takie jak miało być
wszystko super

romantyczne randez-vous zakończone ciachankiem?

tak ale na szczescie z roznymi partnerkami :D