kubas - Sob 15 Maj, 2010 Pod te z 205 1,9 gti też powinny wejść.jarek-malopolska - Czw 20 Maj, 2010 Pany mam problem, chciałbym juz założyć nowy hamulec ale zostałA jeszcze kwestia klocków.. chciałbym kupić OMP Road&Sport.. O ile nie ma większego problemu z tyłem: http://www.moto.allegro.p...8v_16v_vts.html
o tyle gorsza sprawa jest z przodem.. Moje zaciski (Lucas 266x20.5mm) pochodzą z Peugeota Partnera 1.9D i chyba raczej nie znajde klcków OMP do Partnera.. Czy jest mozliwość jakoś to dobrać.. ??
http://www.moto.allegro.p...vts_vtr_c4.html - tu według opisu jest, że powinno pasować, najbardziej boli mnie, że nie jest podana nazwa systemu hamulcowego ani wielkośc tarczy.. RYZYKOWAĆ ??Loko - Czw 20 Maj, 2010 To raczej nie będzie pasowało bo c2 i peugeot 206 ma tarcze 266 mm na zacisku boscha.jarek-malopolska - Czw 20 Maj, 2010 no właśnie tego się boję, patrząc po liście aut tam wyszczególnionych to coś mi się widzi, że tam wchodzi w gre i system bosch i lucas.. czyli innymi słowy dupa z klocków OMP do zacisku LUCAS-a ?? jarek-malopolska - Pią 21 Maj, 2010 Właśnie dostałem odpowiedz z rallyshop.pl... Klocki które były link wcześniej sa faktycznie pod zacisk Boscha.. jak to zwykle bywa są dwie wiadomości: dobra i zła..
Dobra jest taka, że nie ma wystawionych obecnie ale są klocki pod zacisk LUCASa
Zła to cena: 325zł...
Cena z deka pomylony tym bardziej, że pod Boscha na przód jest 199zł.. Za 325zł/kpl to można juz kupić sensowne klocki..Anonymous - Pią 21 Maj, 2010 DS Performance pod Lucasa 276,79złjarek-malopolska - Pią 21 Maj, 2010 no właśnie, cena pomylony za te Road&Sport... Tomcat - Pon 24 Maj, 2010 Szybkie pytanie do speców... Czy opłaca się zakładać jakieś lepsze tarcze i klocki na tył do VTS'a czy raczej nie ma to sensu ? Plan minimum to Valeo, maksimum to tarcze ATE (zwykłe, bo Powerdisc-ów na tył nie robią) i klocki DS Performance. Różnica w cenie może być spora, bo taki komplet ATE i DS to koszt 2 x 110 + 250 = 470 P L N... Co o tym sądzicie ?michool_vt - Pon 24 Maj, 2010 Tomcat - Pon 24 Maj, 2010 żeby tył hamował lepiej niż przód ? poza tym za drogo, co za mniej niż srylion ?Anonymous - Pon 24 Maj, 2010 Jeśli masz budżet to idź w to. Zawsze to parę cm opóźnienia hamowaniaTomcat - Pon 24 Maj, 2010 Nie muszę kupować klocków za 20 zł, ale carbonlorejn do jeżdżenia w amatorkach to lekka przesada wydaje mi się...Anonymous - Pon 24 Maj, 2010 Chodziło mi o to żebyś poszedł w ATE i DS performanceTomcat - Pon 24 Maj, 2010
AndreXSi napisał/a:
Chodziło mi o to żebyś poszedł w ATE i DS performance
Ok, dziękuję za opinię Loko - Pon 24 Maj, 2010 Ja jeżdżę na tyle na tarczy brembo i ds performance i jest git majonez Na pewno znów wsadził bym jakieś lepsze klocki na tył. Zastanowił bym się w tym momencie nad klockami omp bo akurat ds do tyłu saxo jest strasznie drogi.