Anonymous - Pon 19 Lip, 2010 Ok, przyjąłem do wiadomości.Jacek - Pon 19 Lip, 2010 ty szara pizdo
Jakarti - Pon 19 Lip, 2010 strzelcie sobie po nicie anjas - Pon 19 Lip, 2010 niedobre PO, niedobre...
M - Pon 19 Lip, 2010 homo-faszystaJanusz - Pon 19 Lip, 2010 dobra, ale o co jemu konkretnie chodziło?? tzn chciałby zeby Po zrobiło co?? bo powiedział ze nic nie zrobiło, ale nie powiedział jakby chciał żeby to wyglądało?? ze niby co?? Bronek z Donaldem powinni iść na czele??
ciekawe czy oni po tym wszystkim sobie jakąś euro orgietkę urządzili anjas - Pon 19 Lip, 2010 HGW powinna dać gejom patronat. Platforma powinna mieć swoją platformę i na niej tańczyć w rytm piosenki "It's OK to be gay".
Donald powinien wystąpić w samych skórzanych majtach, a Bronek do swoich wąsów powinien założyć skórzane spodnie z łańcuchami i skórzaną czapkę w stylu policyjnym.Anonymous - Pon 19 Lip, 2010 Tzw. wojująca ciotkaYarko - Pon 19 Lip, 2010 .fydi - Pon 19 Lip, 2010 a kto wygrał w tym roku bitwę pod grunwaldem?Bart - Pon 19 Lip, 2010 hiszpania?M - Wto 20 Lip, 2010 http://wiadomosci.wp.pl/k...ml?ticaid=1a8ddM - Wto 20 Lip, 2010
AndreXSi napisał/a:
Właśnie, eM, nie mógłbys reaktywować swojego tematu do narzekania gdzie z Konradem wymienialibyście się takimi arcyciekawymi linkami i dyskutowali o problemach islamu i pełnej michy? taki temat można sobie spokojnie zignorować i nie napotykać tego na każdym kroku.
Wlasnie po to go usunąłem żeby wyrzucić politykę z forum, nic dobrego to nie wnosiło.mi - Wto 20 Lip, 2010