niby bezwypadkowy, a jeden fotel o rs a drugi od najtanszej zwyklej megany....
pewnie bana byl...
a pod maska brak naklejek ELFa i Renault ... czyli i bokiem i przodem bylo boom!M - Wto 09 Gru, 2008 Ciekawe czy jakbys zadzwonil i powiedzial ze jesli sie okaze ze jednak wypadkowy to czy Pan pokrywa koszt przyjazdu.pcs - Wto 09 Gru, 2008 10ty raz to auto jest na tapecie, cala deska nie ze sporta bo on sie spalil
niby bezwypadkowy, a jeden fotel o rs a drugi od najtanszej zwyklej megany....
pewnie bana byl...
a pod maska brak naklejek ELFa i Renault ... czyli i bokiem i przodem bylo boom!
pcs - Wto 09 Gru, 2008
eM napisał/a:
Ciekawe czy jakbys zadzwonil i powiedzial ze jesli sie okaze ze jednak wypadkowy to czy Pan pokrywa koszt przyjazdu.
no lepiej nie bo nie klamie, auto moglo sie spalic bez wypadku drogowegoM - Wto 09 Gru, 2008
pcs napisał/a:
eM napisał/a:
Ciekawe czy jakbys zadzwonil i powiedzial ze jesli sie okaze ze jednak wypadkowy to czy Pan pokrywa koszt przyjazdu.
no lepiej nie bo nie klamie, auto moglo sie spalic bez wypadku drogowego
Hehehe dobrze. "Czy auto jest seryjne i czy byly wykonywane przy nim jakiekolwiek prace naprawcze"pP - Wto 09 Gru, 2008
eM napisał/a:
Hehehe dobrze. "Czy auto jest seryjne i czy byly wykonywane przy nim jakiekolwiek prace naprawcze"
naprawcze nie drogi Panie..., wszystko było wymienione na nowe nox - Wto 09 Gru, 2008
Stacho napisał/a:
Civic 4g górą !
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7231729 - oglądałem go i miałem zamiar brać jak jeszcze cena była normalna czyli 6400 utargowane do 5800 no ale po przejechaniu ponad 400 kilometrów załamałem się. Teraz niby wszystko cacy.
tzn co było nie tak ??k-mart - Wto 09 Gru, 2008
Mick napisał/a:
Honde se kup a nie jakieś głupie pomysły z Rallye masz.