mi - Wto 20 Lip, 2010 to może przestań rzucać prezerwatywami po schodach - sąsiedzi powinni odpuścić...Janusz - Wto 20 Lip, 2010
bizon napisał/a:
ten blok jest 50m od mojej firmy, tak na wprost wejscia
taaaaaki lunch...bizon - Wto 20 Lip, 2010 mamy znizki, mozna szalec KonradMK - Wto 20 Lip, 2010 W komisji wyborczej w areszcie śledczym na Ursynowie Bronisław Komorowski zdobył nieco ponad 93 proc. głosów, gdy Jarosław Kaczyński niespełna 7 proc
widać swój ciągnie do swojego M - Wto 20 Lip, 2010 Tusk w wyborach prezydenckich miał 99procent w pierdlachanjas - Wto 20 Lip, 2010 mam wrażenie, że to przez fakt, że osoby odizolowane mogą spojrzeć na rzeczywistość z pewnej perspektywy, bez wpływu Radia Maryja i Gazety Polskiej
Z drugiej strony podobno w szpitalach psychiatrycznych wygrał zdecydowanie Kaczyński. KonradMK - Wto 20 Lip, 2010
anjas napisał/a:
mam wrażenie, że to przez fakt, że osoby odizolowane mogą spojrzeć na rzeczywistość z pewnej perspektywy, bez wpływu Radia Maryja i Gazety Polskiej
Z drugiej strony podobno w szpitalach psychiatrycznych wygrał zdecydowanie Kaczyński.
być może odizolowanie w szpitalach jest większe - utrzymanie pacjenta to 10% kosztów utrzymania więźnia.M - Wto 20 Lip, 2010
anjas napisał/a:
mam wrażenie, że to przez fakt, że osoby odizolowane mogą spojrzeć na rzeczywistość z pewnej perspektywy, bez wpływu Radia Maryja i Gazety Polskiej
Z drugiej strony podobno w szpitalach psychiatrycznych wygrał zdecydowanie Kaczyński.
Pierwsze prawo Anjasa:
"Każdą ilość dowolnych zarzutów pod adresem kogokolwiek z PO lub samej PO należy zrównoważyć odpowiednio wymieszaną ilością Rydzyka,Leppera oraz pisowskich inwektyw"
Pierwsze prawo Anjasa stosowane jest zawsze przy okazji dyskusji politycznych mi - Wto 20 Lip, 2010 urwa - znów w każdym temacie? Ależ uroczo, ależ wspaniale!KonradMK - Wto 20 Lip, 2010 Anonymous - Wto 20 Lip, 2010 Proszę, załóżcie temat o polityce i religiach, albo nie wypowiadajcie się o tym WSZĘDZIE.M - Wto 20 Lip, 2010
AndreXSi napisał/a:
Proszę, załóżcie temat o polityce i religiach, albo nie wypowiadajcie się o tym WSZĘDZIE.
Andre a ja nie lubie twoich wulgaryzmów Anonymous - Wto 20 Lip, 2010 Ok, obiecuję ograniczyć w zamian za zaprzestanie pitolenia o polityce i religiach lub zamknięciu ich w jednym temacieM - Wto 20 Lip, 2010 Zawrzyj układ ze mną, Kondziem i Anjasem Anonymous - Wto 20 Lip, 2010 Ok, ja nie klnę, Wy nie politykujecie