toivias - Pon 02 Sty, 2012 Witam wszystkich,
jakiś czas temu miałem opla astrę gsi 16v, która poszła w świat.
na wiosnę będę szukał czegoś szybszego francuskiej produkcji.
aktualnie śmigam peugeotem 206 ale trudno go nazwać hot hatch'em bo na pokładzie hdi 2.0 pum - Pon 02 Sty, 2012
toivias napisał/a:
na wiosnę będę szukał czegoś szybszego francuskiej produkcji.
ktoś nie wytrzeźwiał od sylwestra jeszcze... kamil - Pon 02 Sty, 2012 Witamy !Bonczek - Pon 02 Sty, 2012
toivias napisał/a:
na wiosnę będę szukał czegoś szybszego od francuskiej produkcji.
Dobre podejście, witaj PieQt - Pon 02 Sty, 2012 powitać nowychjacentym - Pon 02 Sty, 2012 Siema wszystkim Jestem jak sam nick mówi Jacek . Aktualnie poruszam się vts'em "cordoba style" . Niektórzy z forum może mnie kojarzą, byłem w zeszłym roku na radomiu jak Janusz organizował, wtedy jeszcze zielonym rozpadającym sie clio rsi . Mieszkam wioche dalej od Janusza, na moje nieszczęście widzę jego "wille" z okna Anonymous - Pon 02 Sty, 2012 Witamy i współczujemyjacentym - Pon 02 Sty, 2012 spoko jakoś daje rade ogólnie to lubie upalać, chociaż mało jeszcze umiem, tak że jeśli fundusze pozwolą to będę się pojawiał na spotach hh, głównie pewnie radom Barejka - Pon 02 Sty, 2012 jacentym, widzisz go jak sie kąpie nago? jacentym - Pon 02 Sty, 2012 haha, niee, raczej jak ogląda zbereźne strony na kompie w pokoju luki - Pon 02 Sty, 2012 Barejka, to to byś tylko nago wszystkich chciał oglądać Barejka - Pon 02 Sty, 2012
jacentym napisał/a:
haha, niee, raczej jak ogląda zbereźne strony na kompie w pokoju
a kreci smigłowcem? PieQt - Pon 02 Sty, 2012
luki napisał/a:
Barejka, to to byś tylko nago wszystkich chciał oglądać
wszyscy się tu dość dobrze znamy na forum, tylko nowych nie wiedzieliśmy jeszcze nago i ich pełnoletnich sióstr - więc do dzieła Panowie kamil - Pon 02 Sty, 2012 PieQt +1Anonymous - Pon 02 Sty, 2012 +1 z tym ze takie lekko niepełnoletnie tez mogą byc