M - Śro 21 Lip, 2010 Dobry test zrobił,
takie test powinny być u nasAnonymous - Śro 21 Lip, 2010
rasta napisał/a:
mAbZ
KarQ napisał/a:
Obiektywnie
Te słowa jakoś do siebie nie pasująJakarti - Śro 21 Lip, 2010 nie widac tam zbyt wiele tego co nabyl jezdzac focusem - moim zdaniem calkiem fajna fotorelacjaJaco - Śro 21 Lip, 2010
Jakarti napisał/a:
moim zdaniem calkiem fajna fotorelacja
Dokładnie fotorelacja całkiem ok, ale jeśli chodzi o opis i dyskusję to wieczorami gość chyba wkłada w końcówki wydechu swojego fordaJakarti - Śro 21 Lip, 2010 a to musze przyznac, ze dyskusji nie czytalem, opis owszem i jak to w takich relacjach jest mocno subiektywny
to jak u nas - jednemu trzeszczy deska rozdzielcza w samochodzie i uwaza to za minus, a drugi uwaza, ze w hothatchu deska bedzie trzeszczec i musi trzeszczec bo auto jest poddawane mocnej eksploatacji i minusa nie postawi Yarko - Śro 21 Lip, 2010 ale czasy na torze są oficjalne i tego nie podważy, a Octavia RS niszczy system
Skoda Octavia RS 1:20.9
Honda Integra Type R 1:21.1
Honda Civic Type-R 1:21.3 (fn2)
rasta - Śro 21 Lip, 2010 Dokładnie chodziło mi o dyskusje, znowu nic mu nie można powiedzieć dzik - Śro 21 Lip, 2010 Bo on jest po drugiej stronie barykady!M - Śro 21 Lip, 2010
dzik napisał/a:
Bo on jest po drugiej stronie barykady!
Szczymryj!was79 - Śro 21 Lip, 2010 bo dostaniesz klapsy od tego Pana:
Janusz - Śro 21 Lip, 2010
rasta napisał/a:
Dokładnie chodziło mi o dyskusje, znowu nic mu nie można powiedzieć
ja czytałem tylko początek, i wyglądało całkiem przyzwoicie w wykonaniu Mabza, natomiast Sluger jak zwykle wszystko wie nie jeździł megan ale wie ze ST jest szybsze na krętym rasta - Śro 21 Lip, 2010 Janusz, kumpel ma ST i daje radę wiem bo razem ze mną upala. GeKo - Śro 21 Lip, 2010 Czytałem ten jego test, i z wieloma rzeczami się nie zgadzam. np twierdzi że to skandal że skrzynia po kilku tysiącach zaczyna haczyć. Kurde jak to było kilka tysięcy tylko i wyłącznie upalania to czemu się dziwić. A turbo dziura jest tylko wtedy gdy idzie na najwyższym programie.bizon - Czw 22 Lip, 2010 http://www.fishki.net/comment.php?id=72989Bart - Czw 22 Lip, 2010 na wszystkich fotach jest Okęcie?