miałem opla astrę gsi 16v, która poszła w świat.
na wiosnę będę szukał czegoś szybszego francuskiej produkcji.
siema - Pon 02 Sty, 2012 Kenet, anjas - Wto 03 Sty, 2012 toivias napisał/a:
miałem opla astrę gsi 16v, która poszła w świat.
na wiosnę będę szukał czegoś szybszego francuskiej produkcji.
ehhh. Poczytasz trochę forum to zobaczysz, że od astry gsi szybszy może być tylko jeden samochód... I nie jest on francuski, ale też na F.
Francuskie mogą być co najwyżej ładniejsze.M - Wto 03 Sty, 2012 Niemiecki feżot dwieście fymf?tommies - Wto 03 Sty, 2012 Siemka,
Od kilku lat jestem fanem Renault Super 5 i trochę udzielam się na forum 5.
Obecnie mam 2 Renault 5 GTE z czego jedna właśnie "się robi" na 1.7TM - Wto 03 Sty, 2012 Pewnie znasz Dzika?
Wrzuć jakieś fotki piątek faldzip - Wto 03 Sty, 2012
M napisał/a:
Wrzuć jakieś fotki piątek
wyjasniam, ze chodzi o fotki siostry anjas - Wto 03 Sty, 2012 i nie W PIĄTEK, tylko jak najszybciej!tommies - Wto 03 Sty, 2012 Siostry nie posiadam No chyba że cioteczne
M - Wto 03 Sty, 2012 Nice one anjas - Wto 03 Sty, 2012 kocham te renówki.
Młodość mi się przypomina, moja biała GTE i wyrywanie lasek w liceum
(choć na mazdę 323f z otwieranymi światłami bardziej leciały )no name - Wto 03 Sty, 2012
anjas napisał/a:
(choć na mazdę 323f z otwieranymi światłami bardziej leciały )
Sie działo jak się lampkami pomachało, ehhh
Zeby nie było to witam nowych EmerytRs2 - Wto 03 Sty, 2012
anjas napisał/a:
ehhh. Poczytasz trochę forum to zobaczysz, że od astry gsi szybszy może być tylko jeden samochód... I nie jest on francuski, ale też na F.
Fonda?
anjas napisał/a:
Młodość mi się przypomina, moja biała GTE i wyrywanie lasek w liceum
(choć na mazdę 323f z otwieranymi światłami bardziej leciały )
dostawałem wysokie kieszonkowe za dobre oceny. Rodzice dawali 5 dych za każdą piątkę i 8 dych za szóstkę... Miałem więc układ z nauczycielami. Za każdą piątkę odpalałem im 30% swojego kieszonkowego a za szóstkę 25%... I jakoś się kręciło.PiTT - Wto 03 Sty, 2012 pewnie handlował watą cukrową pod szkołą