bizon - Czw 22 Lip, 2010 lublinek Bart - Czw 22 Lip, 2010 hehe, polaczki:
http://wiadomosci.gazeta....i___Polscy.htmlM - Czw 22 Lip, 2010 Goje to zwierzęta!budzik - Czw 22 Lip, 2010 Miał być stary HH ale życie zweryfikowało plany i trzeba było kupić coś do pracy.
Jest Strada za całe 400zł :
KonradMK - Czw 22 Lip, 2010 ale fur! i ma spodeczki zamiast klamek.M - Czw 22 Lip, 2010 Mam wrażenie ze coś sie w nim psuje od samego patrzenia KonradMK - Czw 22 Lip, 2010
aż czuć ten smrodek wypierdzianej tapiceryVlodarsky - Czw 22 Lip, 2010 Do bujaki super fur !! zrób w nim totalną glebe i negatyw !!PiTT - Czw 22 Lip, 2010
Vlodarsky napisał/a:
Do yebaki super fur !! zrób w nim totalną glebe i negatyw !!
hehebudzik - Czw 22 Lip, 2010 Nic się nie psuje,tylko blacha jest kiepska
Gleba jest jak dwie osoby wsiadają, takie to miękkie
A z tyłu resor jak w maluchu mi - Czw 22 Lip, 2010 mówcie co chcecie - mnie się ten fur podoba! Nurtuje mnie tylko jedno - czemu Strada nie Ritmo? Według wikipedii:
Cytat:
It was badged in Britain, Canada and the U.S. as the Fiat Strada
Znasz choć troszkę przeszłość swego egzemplarza?KonradMK - Czw 22 Lip, 2010
mi napisał/a:
mówcie co chcecie - mnie się ten fur podoba! Nurtuje mnie tylko jedno - czemu Strada nie Ritmo? Według wikipedii:
Cytat:
It was badged in Britain, Canada and the U.S. as the Fiat Strada
Znasz choć troszkę przeszłość swego egzemplarza?
podobno jeden koleś co nim jeździł śpiewał tak:
Teraz na serio mam ci coś do powiedzenia
W moim Ritmo na tylnych siedzeniachmi - Czw 22 Lip, 2010 oooo - czyli do tematu o stukaniu też podejdzie.budzik - Czw 22 Lip, 2010 Proszę bardzo, oto historia:
Oficjalnie sprzedane w PL, kupiłem od 2 właściciela.Również się nad tym zastanawiałem i no chu.ia nie mam pomysłu co i jak
KonradMK napisał/a:
Teraz na serio mam ci coś do powiedzenia
W moim Ritmo na tylnych siedzeniach
Kurde,już mnie rozgryzłeś po co mi to auto KonradMK - Czw 22 Lip, 2010 Teraz na serio mam ci coś do powiedzenia
W moim Ritmo na tylnych siedzeniach
i nowe wersy:
Moje auto kupiłem w Pol-Mocie
poznasz je dobrze, gruby kaszalocie