Vlodarsky - Czw 11 Gru, 2008 O jaaaa Cie jakie pięknie auto na allegro znalazłem !!!!!!!!!!
http://allegro.pl/item505...roen_sport.html106 - Czw 11 Gru, 2008 o łaaa to chyba jakis kolekcjonerski egzemplarz z tej limitowanej serii...DeeS - Czw 11 Gru, 2008 eeeee nieeee !!!Anonymous - Czw 11 Gru, 2008 Co tak tanio? czyżby bite?
Tak wogóle to słyszałem że właściciel to upalacz!!!!!!!MoRToN - Czw 11 Gru, 2008
FreeMan napisał/a:
MoRToN napisał/a:
A wogóle byly dostepne czujniki cofania w opcji ?
wydaje mi sie ze nie,ale nie pamietam.
Ale wiesz mogl sobie ktos dolozyc nieorginalne czujniki.
Zgadza sie.. z przodku też. Tylko ne widze czy tam sa takie czujniki pałskie jak w BMW czy ich po prostu nie ma.Anonymous - Czw 11 Gru, 2008 Ktoś ruchał w środku?FreeMan - Czw 11 Gru, 2008
AndreXSi napisał/a:
Ktoś ruchał w środku?
tak , mi Ciebie, opowiadal wszystkim wiec nie masz sie co chwalic.
ps. koniec offtopa bo anjas zamknie...Mick - Czw 11 Gru, 2008
jak sprzedam swoją wyścigówkę,to marzy mi się takie coś
jakieś opinie albo uwagi ?? Bart - Czw 11 Gru, 2008 dyzel...martin.h - Czw 11 Gru, 2008
AndreXSi napisał/a:
Kur.wa, mi!!! masz za długi język!!!
Przyjemny, aczkolwiek za długi...
Kobiety lubią jak facet ma długi język Anonymous - Czw 11 Gru, 2008
bart napisał/a:
dyzel...
gdy cały dzień pośmigam służbowym 115 konnym dieselkiem,to chce swojego ale duużo mocniejszego
2 strona medalu jest inna-potrzebuje obrotów i radości ze śmigania benzynką ,dlatego mam jeszcze 2 inne propozycje:
jak sprzedam swoją wyścigówkę,to marzy mi się takie coś
jakieś opinie albo uwagi ??
ale to wcale nie jest tak szybkie jak o tym pisza.
Scigalem sie kilkakrotenie z Fabia RS zrobiona przez Compsporta na 185Km , a ja mialem wtedy 170km. na kazdym biegu odjezdzalem.
Ale 196Km brzmi groznie...