Teraz na serio mam ci coś do powiedzenia
W moim Ritmo na tylnych siedzeniach
i nowe wersy:
Moje auto kupiłem w Pol-Mocie
poznasz je dobrze, gruby kaszalocie
bierz swoje kapsko z mojej gabloty
koników masa tutaj się hasa, lecz nie dla ciebie, kobieto "masa"Vlodarsky - Czw 22 Lip, 2010 mi również się podoba !! powaga !!
zrób taki oldskólowy tuning :
qbica - Czw 22 Lip, 2010 chcialbym zglosic ze dzial: "Pimp My Dupowóz" jest dostepny dla szarych użyszkodników zostane za to zielony? martin.h - Czw 22 Lip, 2010 qbica na zielonego, ja jestem za Anonymous - Pią 23 Lip, 2010 co sie dzieje z KejMatrą? data ost.logowania Sob 03 Lip, 2010saxorulez - Pią 23 Lip, 2010 zamkneli go w psychiatryku106 - Pią 23 Lip, 2010 wstapil do legii cudzoziemskiejKonradMK - Pią 23 Lip, 2010
PiTT napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Teraz na serio mam ci coś do powiedzenia
W moim Ritmo na tylnych siedzeniach
i nowe wersy:
Moje auto kupiłem w Pol-Mocie
poznasz je dobrze, gruby kaszalocie
bierz swoje kapsko z mojej gabloty
koników masa tutaj się hasa, lecz nie dla ciebie, kobieto "masa"
hahaha nie no ziom, pojechałeś kalibrem 44 Jacek - Pią 23 Lip, 2010 przeprowadził sie do Bytmia i czeka na montaż internetu. (termin ma chyba na drugą połowę sierpnia)Drone - Pią 23 Lip, 2010
Vlodarsky napisał/a:
mi również się podoba !! powaga !!
zrób taki oldskólowy tuning :
O, to to Bart - Pią 23 Lip, 2010 fajne Ritmo, widzi mi się. Mam nadzieję, że nie jest kompletnie skorodowane.Bart - Pią 23 Lip, 2010
Marcel 08 napisał/a:
co sie dzieje z KejMatrą? data ost.logowania Sob 03 Lip, 2010
z dość pewnych źródeł mam info, że ostatnio dużo czasu spędza robiąc kupę.budzik - Pią 23 Lip, 2010
bart napisał/a:
fajne Ritmo, widzi mi się. Mam nadzieję, że nie jest kompletnie skorodowane.
Dzięki, nie jest mimo tego,że rdze miały w standardzie hehe.
Dziś porobiłem zaprawki tak na szybko i już wygląda lepiej Vlodarsky - Sob 24 Lip, 2010 będzie cultstyle ?martin.h - Sob 24 Lip, 2010 Można rzec, że "stajnia" marzeń: