sqrwysyńskie mają te kampanie, faak zimny prysznic GeKo - Sob 24 Lip, 2010 Ta pierwsza do mnie przemawia, ta druga jest debilna. Bo nie prędkość zabija tylko czas od uderzenia do zatrzymania.Jakarti - Nie 25 Lip, 2010
GeKo napisał/a:
tylko czas od uderzenia do zatrzymania.
jak to? nie rozumiem?.
mozna przyjac, ze gdyby nie jechali za szybko to by nie przekroczyli dwoch ciaglychPiTT - Nie 25 Lip, 2010 też nie kumam
co za różnica co zabija, jak przkroczenie prędkości jest wystarczającą przyczyną
nie idzmy tylko w analizy specjalistyczne jaki wpływ na wyhamowanie mają opony typu slick, gwintowany zawias i zestaw hamulcowy willwooda
filmy mają przemawiać do świadomości, ale wydaje mi się że nam czy tylko mi nie wypada dawać mądrych rad bo zastanówmy się z jaką prędkością sami jeździmy...M - Nie 25 Lip, 2010 Wypadki nie wynikają z prędkości tylko ze złej techniki jazdy, lub wręcz braku techniki jazdy.
Są zasady których nie wolno łamać, a jak ktoś leci wszędzie na złamanie karku i pozostawia krytyczne sytuacje losowi to predzej czy pozniej sie doigra.
Takie filmiki maja w pierwszej kolejnosci przemawiać do wyobraźni debili którzy w białych autach służbowych wykorzystują każdy centymetr wolnej przestrzeni w ruchu ulicznym.PiTT - Nie 25 Lip, 2010 oczywiście tak, brak wyobraźni niektórych kierowców jest powalająca, tak więc uważam że na drodze liczy się głównie refleks i przewidywanie zachowania innych kierowców
swoją drogą jakby wprowadzili elektroniczne ograniczniki prędkości we wszystkich autach, tak żeby nie przekraczas max. prędkości to mogłoby być ciekawie
stłuczki by oczywiście były, ale uderzenie przy 50km/h jednak lepiej by przebiegło niż przy 100
za to na poza miastem byłaby masakra, wyprzedzasz inny samochód a tu elektroniczna blokada nie pozwala wyprzedzić i lecisz na czołówkę z tirem Jakarti - Nie 25 Lip, 2010 chyba Lenny komentuje
http://wiadomosci.onet.pl...GZvcnVtMDAxLmpzM - Nie 25 Lip, 2010 Lenny chyba za 30 tankował filomatic - Nie 25 Lip, 2010 byłem dzisiaj na Gran Turismo Polonia, które odbywało się na ul. Baraniaka w Poznaniu. Więc główne wrażenie jakie dziś odnosłem to: banda nadzianych bananów w autach których nie ogarniają było mnóstwo ludzi stojących wzdłuż ulicy przy samych krawężnikach a jedynym zabezpieczeniem były metalowe barierki. Było kilka takich sytuacji, że zamykałem oczy, np. jeden typ w oplu speedsterze nawracając kręcił bączka i wyleciał w krawężnik, zatrzymał się na nim tylną felgą (na wysokości krawężnika stały barierki - czyli walnął 20 cm od tłumu) a typek z nissana GTR czarnego takie bąki kręcił, że odrzucało go na drugą stronę 4 pasmowej ulicy i stawał praktycznie w miejscu, bo nie potrafił płynnie z tego wyjść. Pomijam fakt, że raz przelecił dupą auta niecałe pół metra od barierek a ludzie myśleli że są całkowicie bezpieczeni... W każdym razie przeraził mnie poziom bezpieczeństwa w tym street show.
Ale było też kilka fajnych smaczków jak 2 porsche GT3RS pomarańczowe i zielone, nowa ferrarka 458 italia i ariel atom do tego czerwony GTR na pewno nie seryjny, bo było to wyraźnie widać i słychać ( wydaje mi się, że switzer p800). Dla zainteresowanych - sporo stuffu już siedzi na YT. Dziękuję za uwagę Michał - Nie 25 Lip, 2010 http://www.youtube.com/wa...player_embedded
ale czadddddddd !!!!!!!!!!!!!!!!!!Michał - Nie 25 Lip, 2010
Cytat:
banda nadzianych bananów w autach których nie ogarniają
a jak sie ma dobrą fure to się jest z automatu bananem ? i do tego TRZEBA ogarniać ??
dobre podejscie, TAKIE POLSKIE NA POLACZKA
nie wypowiadam sie odnośnie bezp.Anonymous - Nie 25 Lip, 2010
Michał napisał/a:
TRZEBA ogarniać ??
TakAnonymous - Nie 25 Lip, 2010 ANDRZEJ Michał - Nie 25 Lip, 2010