jesteś z Gliwic? Znasz lokalną scenę przestępczą? Wiesz kto to "Niemy"?
mfox, musisz nabrać dużego dystansu do wypowiedzi lokalnej gawiedzi
jaki kolor TS'a? i kaj miszkosz w Gl i przede wszystkim jak do nas trafiłeś?mfox - Pon 09 Sty, 2012 spoko dystansu u mnie co niemiara... Wychowałem się w Śródmieściu, od 10 lat mieszkam w Helsingborgu, ale do Pl czasem wracam. Z Bartem chętnie wybiorę się pod M1 jako osoba towarzysząca, bo nigdy nie byłem:) ts jest czarny.. no i "może zaskoczyć" Bart - Pon 09 Sty, 2012 Miejsca, które wymieniłem to takie lokalne skupiska drogowego ścigactwa, z ryczącymi golfami, spoilerami i tego typu festynem.pP - Pon 09 Sty, 2012
mfox napisał/a:
w Helsingborgu
no i zaskoczył Was Panowie.!Bart - Pon 09 Sty, 2012 to z innej beczki - znasz mabza? anjas - Pon 09 Sty, 2012
mfox napisał/a:
póki co męczę yarisa ts'a na emigracji.
kurcze, myślałem, że ma na myśli po prostu Śląsk iQ - Pon 09 Sty, 2012
Bart napisał/a:
to z innej beczki - znasz mabza?
mi - Pon 09 Sty, 2012
mfox napisał/a:
ts jest czarny
z całym szacunkiem - trzeba być nielichym frajerem, żeby jeździć czarną tojotą... M - Pon 09 Sty, 2012
mi napisał/a:
mfox napisał/a:
ts jest czarny
z całym szacunkiem - trzeba być nielichym frajerem, żeby jeździć czarną tojotą...
mi - Pon 09 Sty, 2012 no właśnie właśnie!
+1anjas - Pon 09 Sty, 2012 rozumiem, że to był akt samobiczowania wykonany przez "mi" mi - Pon 09 Sty, 2012 wolę określenie "samogwałt", ale samobiczowanie też niezłe!Shymek - Pon 09 Sty, 2012
mfox napisał/a:
:) spoko dystansu u mnie co niemiara... Wychowałem się w Śródmieściu, od 10 lat mieszkam w Helsingborgu, ale do Pl czasem wracam. Z Bartem chętnie wybiorę się pod M1 jako osoba towarzysząca, bo nigdy nie byłem:) ts jest czarny.. no i "może zaskoczyć"