lenny - Pią 15 Cze, 2007 Panowie, jutro spadam na wakacje!! trzymajcie się i do zoba po powrocie... moze spot odrazu jakis bedzie..!?!?!?
pozdro600!!!!Dariano - Pią 15 Cze, 2007 Dobrze ci Ja dopiero urlop za 2 miechy mam BaRtO_206GT - Pią 15 Cze, 2007 Wypoczywaj zioom!! i niech pogoda dopisuje!! :564:Jakarti - Pią 15 Cze, 2007 a gdzie jedziesz? zebysmy nie pojechali tam bo po co od razu psuc sobie wyjazd...
milego odpoczynku Lenny!! :564:M - Wto 19 Cze, 2007 Kurde co za niefart....
hehehehe ja jebie ale mam teraz głupawkę hehehehe co za matoł k-mart - Śro 20 Cze, 2007 hehe, fakt, ciezko to przebic Jakarti - Wto 26 Cze, 2007 36 kilometrow mostu... u nas nie ma tyle autostrad..
Chiny za 20 - 30 lat beda wieki swietlne przed Europa.. oczywiscie mowa o poludniowo - wschodnich kantonach..Misiek_lbn - Śro 27 Cze, 2007 kopara w dół... :550:
ja pierdziele... miszczostwo jak dla mnie...
u nas mogli by zrobić most polska szłecja M - Śro 27 Cze, 2007 Kurde ... na starym forum mam jeszcze avatar z d15b jdm
Adas pamietasz te czasy ? Anonymous - Śro 27 Cze, 2007 ja to bym sie chyba bala takiego mostu Misiek_lbn - Śro 27 Cze, 2007 http://wiadomosci.onet.pl...8,kioskart.html
prawie tyle Wangów co u nas Kowalskich
ja pierdziele, 93 milijony :549:CHRZANEK - Pią 29 Cze, 2007 (Będzie do saxomaniaków innych raczej nie zainteresuje)
Sluchajcie Bobry - kiedyś spontanicznie chcieliście kupić cale saxo na części i nic z tego nie wyszlo. (bo daleko, bo drogo, bo zupa za slona itp)
Ja chyba bede wkrótce patroszyl swojego vts'a (bo potrzebuje hajs na ax'a) w związku z czym pytam czy są jeszcze jacyś potrzebowscy w temacie części do saxo ???
Praktycznie do sprzedania bedzie caly samochod na części prócz zawiechy, silnika ze skrzynia, kól i instalacji elektrycznej.
Ceny ustalam - jak ustale to wrzuce do kupie/sprzedam/zamienie.
Ale jak ktoś coś szuka to prosze pisać na PW.Marek23 - Pon 02 Lip, 2007 Pozdro z Francji dla wszystkich Hothatchowcow....Misiek_lbn - Pon 02 Lip, 2007 podziękowawszy :564: