To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

Marek23 - Śro 16 Cze, 2010

qbus napisał/a:
a Marek jedzie?

Chyba sie przejadę

Cassis - Czw 17 Cze, 2010

Startuje lub będzie ktoś 26.06 na III Samochodowym Kryterium Bonarka City Center?

http://www.automobilklubkrakow.pl/

Tomcat - Czw 17 Cze, 2010

Cassis napisał/a:
Startuje lub będzie ktoś 26.06 na III Samochodowym Kryterium Bonarka City Center?

http://www.automobilklubkrakow.pl/

Chyba przejadę się treningowo... W końcu na miejsce będę miał tak z 1,5 km, więc grzechem byłoby nie jechać.

fydi - Czw 17 Cze, 2010

Moim zdaniem grzechem jest to jechać ;)

fydi napisał/a:

To nie grzesz :rotfl: Dla mnie każdy trening jest dobry.

Jacek - Czw 17 Cze, 2010

Moim zadniem trzeba jechać z Grzechem
fydi - Czw 17 Cze, 2010

Tomcat napisał/a:
Dla mnie każdy trening jest dobry.

Przejedź się po bułki do bonarki i wyjdzie Ci na to samo.

Jacek - Czw 17 Cze, 2010

i się tak nie udupisz jak po całym dniu czekania żeby się przeturlać 800m :wall: po pachołkach
Loko - Czw 17 Cze, 2010

Tomcat napisał/a:
fydi napisał/a:

Mistrzu, jedziemy na lotnisko w czyżynach, jedna osoba zamyka oczy i zaczyna rozrzucać opony na oślep i i tak układamy lepszą trasę niż na bonarce, a jak ta osoba otworzy oczy i ułoży te opony z sensem to już mamy sto razy lepsze jeżdzenie niż na bonarce i do tego za free :rotfl:

Jacek - Czw 17 Cze, 2010

Tomcat, jak CIę zobaczę na liście startowej to jesteś ciotą!

i tak jesteś :love: :boob

Janusz - Czw 17 Cze, 2010

Loko napisał/a:
Mistrzu, jedziemy na lotnisko w czyżynach, jedna osoba zamyka oczy i zaczyna rozrzucać opony na oślep i i tak układamy lepszą trasę niż na bonarce, a jak ta osoba otworzy oczy i ułoży te opony z sensem to już mamy sto razy lepsze jeżdzenie niż na bonarce i do tego za free :rotfl:

mówisz o tym na dywizjonach 303 ?? panowie kiedy sobie robimy znowu coś takiego ??

Loko napisał/a:
Tomcat napisał/a:
fydi napisał/a:

Mhm i przy okazji zostawimy tam zawieszenie, felgi i opony :P Ale śmiało, zorganizujesz jakieś jeżdżenie to może nie będę musiał na Bonarke jeździć. Kurfa jak nie chcecie to nie jedźcie, ja mam to pod nosem, pojadę sobie i ch*j ;D Będzie do dupy to następnym razem nie pojadę. Proste. Wszyscy się tak śmieją z tej Bonarki, a jak jesteście takie kozaki to wystartujcie i zobaczymy jakie wysokie miejsca będziecie okupować... Wyzywam was :rotfl:

jacek czajka napisał/a:
Tomcat, jak CIę zobaczę na liście startowej to jesteś ciotą!

i tak jesteś :love: :boob

Jacuś wyluzuj, bo puszcze plote że masz romans z Panem Kulką z BK na Tychach :P

Loko - Czw 17 Cze, 2010

Tomcat napisał/a:

Mhm i przy okazji zostawimy tam zawieszenie, felgi i opony :P Ale śmiało, zorganizujesz jakieś jeżdżenie to może nie będę musiał na Bonarke jeździć. Kurfa jak nie chcecie to nie jedźcie, ja mam to pod nosem, pojadę sobie i ch*j ;D Będzie do dupy to następnym razem nie pojadę. Proste. Wszyscy się tak śmieją z tej Bonarki, a jak jesteście takie kozaki to wystartujcie i zobaczymy jakie wysokie miejsca będziecie okupować... Wyzywam was :rotfl:

Zorganizowaliśmy takie jeżdżenie hothatchowo jakiś czas temu i nikt nie zostawił zawiasu felg i opon, sam tez nie raz jak mam ochotę to jadę tam rozrzucam opony i napierdalam i też nic tam nie zostawiłem :rotfl:

Po prostu staramy się Ciebie ostrzec przed rozczarowaniem ;P ale jak konicznie chcesz się przekonac na własnej skórze to cóż ;D

Loko napisał/a:
Tomcat napisał/a:

Zorganizowaliśmy takie jeżdżenie hothatchowo jakiś czas temu i nikt nie zostawił zawiasu felg i opon, sam tez nie raz jak mam ochotę to jadę tam rozrzucam opony i szybko leci i też nic tam nie zostawiłem :rotfl:

Po prostu staramy się Ciebie ostrzec przed rozczarowaniem ;P ale jak konicznie chcesz się przekonac na własnej skórze to cóż ;D

Luz, ja się nie nastawiam na nic wielkiego, jak będzie lipa to się nie popłacze, bo inwestycja 50 zł na wpisowe raczej mnie nie zruinuje.

michool_vt - Czw 17 Cze, 2010

Loko napisał/a:
Zorganizowaliśmy takie jeżdżenie hothatchowo jakiś czas temu i nikt nie zostawił zawiasu felg i opon, sam tez nie raz jak mam ochotę to jadę tam rozrzucam opony i szybko leci i też nic tam nie zostawiłem :rotfl:
true, byłem tam, było w pindol fajnie, a biedny skacowany Loko mierzył nam czasy :]

ten nie jezdzil, ponoc sie zepsuł, ponoc to francuz