To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

PiTT - Śro 07 Wrz, 2011

pP napisał/a:
zapytałem co ile zmieniacie telefon, gdyż dla opinie są wartościowe, jeśli ktoś użytkuje telefon co najmniej 4 miesiące..przez 3 miesiące nie możecie w pełni poznać telefonu, jego oprogramowania, wytrzymałości obudowy itd.

w takim razie dodaje temat do ignorowanych

tak zrób bo dziwny jestes ostatnio :>
foto tylko Ci nie za bardzo podeszło do powyższej odpowiedzi :]

pP - Śro 07 Wrz, 2011

pszepraszam ;D
MoRToN - Pią 16 Wrz, 2011

Ma ktoś jakieś przecieki w temacie nokii na 2 simy ? Bo mam ochotę wyperdolic juz samsunga za okno.
vitesse - Pon 26 Wrz, 2011

nieslyszalem o zadnej nokii na 2 simy
PGmaster - Pon 26 Wrz, 2011

Galaxy+ bardzo sie rozni od SGSII? Jest sens doplacac do dwojki?
rasta - Pon 26 Wrz, 2011

Nie ma, SGII to cegła.

No wlasnie tylko ten rozmiar mi nie odpowiada. Musze sobie obejrzec z bliska tego plusa.
PiTT - Pon 26 Wrz, 2011

PGmaster napisał/a:
No wlasnie tylko ten rozmiar mi nie odpowiada. Musze sobie obejrzec z bliska tego plusa.

nie bądz baba, co Ci rozmiar nie odpowiada :D
g2 jest lekki i płaski, tak że nie czuć w kieszeni
chyba że chcesz na szyi nosić to faktycznie nie polecam :lol2:
ja się zastanawiałem jeszcze nad HTC sensation i całe szczęście że go nie wziąłem
samsung na serio robi robotę, mimo że nie jestem jego specjalnym zwolennikiem

Do tej pory mam wave i naprawde fajny phone. Znalazlyby sie ze 2-3 minusy ale jak na razie chyba najlepsza sluchawka z dotychczasowych. Teraz dam szanse androidowi :)

EDIT
Chodzi mi o rozmiar bo slyszalem opinie ze jak sie mocniej zegnie udo to mozna go zlamac w kieszeni :)

Kenet - Pon 26 Wrz, 2011

vitesse napisał/a:
nieslyszalem o zadnej nokii na 2 simy

Nokia X1-01 , mam na półce, zapraszam.

Co do HTC sensation to nie polecam, ma spie***ny dotyk w serii, jakaś wada fabryczna bo mamy sporo przyjętych z nie działającym dotykiem, a po wymianie na oryginalne nie da sie odblokować ekranu. Jak jakimś cudem uda się odblokować przeciągając palcem takie kółeczko to potem już dotyk zapier***la jak zły. Rozwiązaniem jest podobno zakładanie dotyku po nocy bez baterii i w antyelektrostatycznych rękawiczkach, ale testowaliśmy to i dalej nie działa :rotfl:

Stf - Wto 27 Wrz, 2011

PGmaster napisał/a:
Galaxy+ bardzo sie rozni od SGSII? Jest sens doplacac do dwojki?

ponawiam pytanie.

Kenet - bawiłeś się tymi dwoma ? wrażenia organoleptyczne :) ??

foty/video ?

Niemy - Wto 27 Wrz, 2011

czy ktoś ma jakieś doświadczenie z SE Xperia ARC?
rasta - Wto 27 Wrz, 2011

Dla mnie Galaxy + to mistrzostwo świata, szczególnie przy Noki N97. a android wymiata no i ta szybkość działania - bajka, jedyna słabość to wiadomo bateria.
Kenet - Wto 27 Wrz, 2011

Galaxy + nie miałem w rękach jeszcze.
Pirania - Wto 27 Wrz, 2011

tutaj detale w świetnym porównaniu: http://www.chip.pl/artyku...czy-galaxy-s-ii

- jedyna przewaga galaxy II to lampa LED czego Galaxy S nie ma. Mi sie osobiście galaxy II nie podoba. To już prędzej to tel dla faceta bo masywniejszy. Mi za bardzo przypomina ajfona dlatego mi sie nie podoba, jest grubszy i mniej zgrabny niz S.
Nie dopłaciłabym 700 za leda, bo jak chce mieć dobre zdjęcia wieczorem to biorę Nikona albo zapalam światło ;-) , bo poza tym nie ma różnic w codziennym użytku!

wpierdzielają obydwa baterię na potęgę, ale onboardy kręci się mistrzowskie!

Ja jestem jedwabiście zadowolona, "a skoro nie widać różnicy to po co przepłacać"

cytat z tego porównania: "No, a w kieszeni zostaje 700 zł. Niewiele? Może i tak, ale jeżeli powiem że to ponad 200 piw – sytuacja zmienia się dramatycznie." ;D