To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moje na górze i ch*j!

PiTT - Pią 12 Lis, 2010

uwolnić Edka!
:rotfl:

kim do chooja jest E2RD? o_O

M - Pią 12 Lis, 2010

LOL!

http://wiadomosci.onet.pl...,wiadomosc.html

Dzisiaj w ciągu dnia myślałem sobie w jaki sposób Robercik będzie się wykręcał i sobie pomyślałem że musowo musi z sebie zrobić medialnie ofiarę policji.
Voila nie pomyliłem się.

anjas - Pią 12 Lis, 2010

jeśli uderzył policjanta to dziwię się, że nie siedzi i może robić jakieś konferencje prasowe.
Zauważam podobieństwo w zachowaniu gejów i "obrońców krzyża". I jednych i drugich policja nie może nawet wylegitymować, bo jest wtedy skandal i szkalowanie.

M - Pią 12 Lis, 2010

Nie wiem nie wnikam w to czy jest gejem czy nie, raczej śmiać mi się chce z tego czloweka który medialnie epatuje wszędzie pojęciem tolerancji a na manifestacji leje się z policją.
Czytałem że owe właśnie srodowiska mocno lewicowe czyli lewackie przygotowywały się do rozróby z policją. Jest o tym sporo na stronie marszu jako linki ztcp.
Szkoda że tak musiała przebiegać legalna manifestacja z okazji powrotu polski na mapę.
Nie bronię też skinoli napalonych na tłuczenie lewusów. Jest to dla mnie jedna granda.
Podoba mi się że zamiast regularnej bitwy marsz poszedl inna drogą.

M - Pią 12 Lis, 2010

Polecam relację Ziemkiewicza
http://fakty.interia.pl/f...aszysci,1556590

PiTT - Pią 12 Lis, 2010

tak jak pisałem
pedał nie pedał, jak rozrabiał to wpi@rdol się należał ;D

Bart - Sob 13 Lis, 2010

M napisał/a:
Czytałem że owe właśnie srodowiska mocno lewicowe czyli lewackie przygotowywały się do rozróby z policją.

Mój brat wczoraj jakieś kamienie zbierał, wszystko się zgadza.

kamil - Sob 13 Lis, 2010

dramat, szkoda, że takie rzeczy dzieją się w tak tolerancyjnym kraju.
zrobię sobie kanapkę i herbatę...

Anonymous - Nie 14 Lis, 2010

M napisał/a:
LOL!

Dzisiaj w ciągu dnia myślałem sobie w jaki sposób Robercik będzie się wykręcał i sobie pomyślałem że musowo musi z sebie zrobić medialnie ofiarę policji.
Voila nie pomyliłem się.

:lol2:
Trochę dystansu by się przydało.Jeśli Biedroń napadł na policjanta , to mam nadzieje ,że spotka go zasłużona kara. Z drugiej strony. ciężko mi jakoś sobie wyobrazić , zniewieściałego pedryla , który wyrywa policjantowi pałkę i go nią okłada :devil: i może krzyczał do niego jeszcze, tak jak było w starym kawale : " a masz Ty wstrętny wrogu " :rotfl:
Ten temat to niezła żenada.

kamil - Nie 14 Lis, 2010

Też sobie nie wyobrażam Biedronia lejącego się z Policjantem ;) Prędzej Poniedziałek, ale chyba go tam nie było ;)
M - Nie 14 Lis, 2010

p106rallye napisał/a:
Trochę dystansu by się przydało.

Dystans jest i to spory
p106rallye napisał/a:
Z drugiej strony. ciężko mi jakoś sobie wyobrazić , zniewieściałego pedryla , który wyrywa policjantowi pałkę i go nią okłada :devil: i może krzyczał do niego jeszcze, tak jak było w starym kawale : " a masz Ty wstrętny wrogu " :rotfl:

Wyobraźnia swoje a fakty swoje. Psychologia tłumu się kłania - niektórzy są mocni w grupie.
p106rallye napisał/a:
Ten temat to niezła żenada.

Nie jest obowiązkowy, nie musisz go czytać.

Maciusiowy - Nie 14 Lis, 2010

a propos żenady:

jayebie :crazy:
zezowata i leśny dziadek jado do USA za nasze $

M - Nie 14 Lis, 2010

Ja jestem zdania że to Polacy powinni prowadzić śledztwo a nie Rosjanie.
Amerykanie nic nam tu nie pomogą. Skoro tarcza antybalistyczna zostałą ucięta oznacza to że USA dogadało się z Ruskimi w jakiś sposób i z pewnością nic nam nie pomogą.

PiTT - Nie 14 Lis, 2010

M napisał/a:
Ja jestem zdania że to Polacy powinni prowadzić śledztwo a nie Rosjanie.
Amerykanie nic nam tu nie pomogą. Skoro tarcza antybalistyczna zostałą ucięta oznacza to że USA dogadało się z Ruskimi w jakiś sposób i z pewnością nic nam nie pomogą.

i tu mogę się z Tobą zgodzić, po prostu nikt z nami się nie liczy na Świecie
ale prawdę mówiąc nie ma co się dziwić, pięknie sobie na to zapracowaliśmy jakimiś abstrakcyjnymi skandalami i wewnętrznymi wojenkami, obawiam się że w razie problemów byśmy i tak zostali sami...

M - Nie 14 Lis, 2010

Jeszcze co do wypowiedzi Grasia to uważam że powinien zamilknąć zwyczajnie po tym co powiedział w sprawie prowadzonego bardzo słabo śledztwa.

Recznik Rządu Paweł Graś napisał/a:
Wrak jest niezabezpieczony, ale mówiąc brutalnie, nie sądzę, żeby to miało jakiekolwiek znaczenie dla śledztwa”.

Wstyd.