Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
was79 - Czw 15 Lis, 2012 W Bielsku Maciusiowy urzędujeNiemy - Czw 15 Lis, 2012 Obydwa 2009r, jeden przedliftowy, drugi już po, nie wiem kiedy był lifting, ale lepiej to sprawdź
polecam to auto z tym silnikiem, bardzo fajnie się jeździ, bardzo przestronne z przodu (oczywiście jak na tą klasę aut), a najważniejsze to bardzo oszczędny silnik!Yarko - Czw 15 Lis, 2012 mocno bym uważał na 207 sprowadzane z Francji, jakieś 2 lata temu chcieliśmy kupić piękną sztukę HDi na full wypasie, miała być bezwypadkowa jak cholera, a jak mierzyłem progi to zabrakło skali na czujniku Niemy - Czw 15 Lis, 2012 Panowie, chyba każdy z Was zdaje sobie sprawę z tego, iż z prawdopodobieństwem 0,98 KAŻDE sprowadzone auto jest po większej/mniejszej stłuczce, bądź wypadku, bo sprowadzanie idealnych aut przeważnie się po prostu nie opłaca. Należy tylko sprawdzić co było grane, a jak komuś przeszkadza wymieniony błotnik, zderzak, czy gdzieś trochę szpachli to, żeby się nie denerwować niech sobie odpuści poszukiwanie sprowadzonych aut. Ja swoje sprawdziłem z Belgii oczywiście uszkodzone.Walle - Czw 15 Lis, 2012 Mój Accord też był delikatnie uszkodzony, ale widziałem jak i zrobiłem wszystko na miejscu i absolutnie mi to przeszkadzało i nie przeszkadza. Ale to wyższa szkoła jazdy, bo jeszcze jak 3 lata temu szukałem E30tki to koniecznie chciałem mieć cały oryginalny lakier Kamill - Czw 15 Lis, 2012
Niemy napisał/a:
Panowie, chyba każdy z Was zdaje sobie sprawę z tego, iż z prawdopodobieństwem 0,98 KAŻDE sprowadzone auto jest po większej/mniejszej stłuczce, bądź wypadku, bo sprowadzanie idealnych aut przeważnie się po prostu nie opłaca. Należy tylko sprawdzić co było grane, a jak komuś przeszkadza wymieniony błotnik, zderzak, czy gdzieś trochę szpachli to, żeby się nie denerwować niech sobie odpuści poszukiwanie sprowadzonych aut. Ja swoje sprawdziłem z Belgii oczywiście uszkodzone.
Dlatego ja też wole kupić rozbity i zrobić sam, bo nie wiadomo czy ktoś nie oszczędził i zamiast kupic 10 spinek w serwisie za 5zł skrecił wszystko na blachowkręty, albo co gorsza zamiast np wyciąć błotnik tylny, czy poszycie progu to go poklepał i po szpachlował.
A kupując w ten sposób no to niestety jest wróżenie z fusów i nie wiem jak trzeba by było oglądać auto żeby być pewnym na 100% co dokładnie z nim było i jak zostało to naprawione. Nie wiadomo czego się za jakiś czas (łożyska czy maglownica jak dostał po kołach, czy co gorsza jak znajomemu ostatnio pękła zwrotnica, jakieś dziwne akcje z elektryką jak ktoś deskę źle poskładał po zmianie itp).
Kiedyś miałem do kupienia auto, które okazało się że ma rozwaloną miskę, facet na szrocie chętnie go odpalał i pokazywał że pali i jeździ bez oleju. Odpuściłem. Mogł pojeździć bezawaryjnie, a mógł się sypnąć jak Roja clio niespodziewanie.siema - Czw 15 Lis, 2012
Kamill napisał/a:
mógł się sypnąć jak Roja clio
wyrobioną ma opinię Przem_106 - Czw 15 Lis, 2012 Wiadomą sprawą jest, ze auta z Francji są po jakis tam przejsciach itp. Liczę się z tym i znam ceny za granicą.
Pytanie dotyczy tych 2 konkretnych egzemplarzy.
Jesli ktos mieszka w poblizu, bardzo bym prosił o kontakt i ewentualne oględziny. Sprawa pilna i powaznaTomcat - Czw 15 Lis, 2012 Jak będą się trzymały kupy to na pewno będziesz zadowolony. Ostatnio dużo jeżdże 308 1.6hdi 110km i na trasie 800 km po Polandzie średnie spalanie przy normalnej jeździe wyszło... 4.3 Bardziej ekonomicznym autem o normalnych osiągach jeszcze nie jeździłem.Przem_106 - Czw 15 Lis, 2012
Tomcat napisał/a:
Jak będą się trzymały kupy to na pewno będziesz zadowolony.
To juz wiem od dawna. Wybor nie jest przypadkowy! Model, typ, silnik,wyposazenie, a nawet kolor. Wszystko juz jest dawno ustalone. Teraz tylko wybor danego egzemplarza kaco_d - Śro 21 Lis, 2012 Jako, że koncert życzeń trafił na mnie po sprzedaży S3 szukam dupowozu
jak możecie pomóc albo coś gdzieś podsłyszeliście, że ktoś ma coś fajnego znak do mnie, wymaganie i teraz najgorzej:P
miasto 1300km teraz smartem naginam / trasa 1000km - miesięcznie
szukam najlepiej C2 1.4hdi / 1.6hdi wersja vtr aaalbo 1.6 vts w benzynie tylko nie wiem jak tym się jeździ na trasie i ile to pali?
może jakaś fiesta w dyszlu ST?
clio ala sport?
coś pomożecie?
...Tomcat - Śro 21 Lis, 2012 Ostatnio na Allegro widziałem C2 z pakietem VTS i silnikie, 1.6 hdi 110. To by musiało już całkiem się zawijać... 12km mniej niż benzyniak, ale za to dużo więcej momentu. No i pali na prawde tyle co nic. Sam bym se takim śmigał...Michał - Śro 21 Lis, 2012 http://allegro.pl/citroen...2788458950.htmlmichool_vt - Śro 21 Lis, 2012 niech zgadne, 5sekund?Maciusiowy - Śro 21 Lis, 2012