ciekawe ile kosztuje sprowadzenie takiego i przekładka na LHD?? orientuje się ktoś
przecież on jest przerobiony na LHD...chyba, że pytasz ile kosztuje sprowadzenie + przeróbka we własnym zakresie
tak we własnym zakresie
15- 20 to już dużo kasy, a co rozumiesz pod pojęciem bazpiecznie?Młody Papież - Czw 18 Gru, 2008
106 napisał/a:
Dżon napisał/a:
ktoś coś wie o tym uno co Michool podrzucił?
chodza sluchy ze powinienes zalozyc nowego pimpa coupe jakies czy cos
nie ma turbo więc sie nie liczy...
...poza tym jak sam napisałeś... hot to napewno... ale nie hatch (narazie dopracowuje detale... więc może kiedyś się pochwale)
nie wiem dalej co z uniaczem... michool_vt - Czw 18 Gru, 2008
Dżon napisał/a:
nie wiem dalej co z uniaczem...
trytytka i powertape pod maska królują, także drut na potege
jako stritrejser-wyjadacz słyszałem o uno które zamiatało prosiakami w kraku... ale to nie to... może niech lepiej reszta sie wypowie Młody Papież - Czw 18 Gru, 2008 wiesz, czasem dobry drut nie jest zły... szczególnie za taką kase...
ale ja sie nie znam na turbuno
więc może niech lepiej reszta sie wypowie Niemy - Czw 18 Gru, 2008 siema, jestem reszta
Z ciekawości zapytałem, gdzie "profesjonalnie przerabiają na LDH" i dostałem taką odpowiedź: Przekladka byla robiona we wlasnym zakresie na oryginalnych czesciach EVO.
Kolejne autko z Brodnicy, rzut beretem ode mnie. Znam właściciela, w garażu (na zdjęciach widać) stoi czarna TTka 225 PS.Dariano - Czw 18 Gru, 2008 TTka to jakiś pedał !Gaydek - Czw 18 Gru, 2008 To auto żony .Przem_106 - Czw 18 Gru, 2008
Dariano napisał/a:
TTka to jakiś pedał !
Znam Pawła i pedłem nie jest! na codzień jeździł ostatnio Golfem V gtiMick - Czw 18 Gru, 2008 ASTRA C20XE A7, A-ASTRA, PPZM, RSMP, 3-RD, kjs
- B6 + HR
- hydr. ręczny zgodny z kartą homol.
- ds 3000 + płyn MOTUL RBF DOT 6
- klatka mocna nie dzwoniona wyprow. do kielichów + zastrzały
- buda nie zgnita - pospawana
- szyby oklejone
- lekka elektryka ( wszystko co zbędne usunięte)
- wyłącznik pompy paliwa
- włącznik wentylatora
- boczki przód i tył plastikowe
- podstopnik pilota i kierowcy
- instalacja pod elektrownie
- skrzynia z przeł 3.72 f16 (olej wymieniony kilka miesięcy temu)
- silnik po kapitalnym remoncie, dotarty, nie katowany na zimno, przejechene jest okolo 9.000 km od kapitalki. ( paski, filtry, pierścienie, paneki, uszczelniacze zaw. itp. wymienione, głowica planowana, kanały polerowane )
- mapa sterownika zmieniona - odcina na 7200 mp/h
- auto bez DZWONA !! - proste - WSIADAĆ I JECHAĆ !!
- dodatkowo jakieś graty do auta ....
MOŻLIWA ZAMIANA NA CYWILNE AUTO W CENIE LUB TAŃSZE + DOPŁATA CZY USZKODZONE do UZG.
cena: 10.000
telefon: 607411567
imię i nazwisko: 8.500 bez foteli i pasów
adres:
województwo: małopolskie
e-mail: prorally_cc@wp.pl