Anonymous - Wto 17 Sty, 2012 Kupa czy siku
1,5zł czy 1 zł
PiTT - Wto 17 Sty, 2012 hola hola, kolega od Mazdy więc więcej szacunku! Jakarti - Śro 18 Sty, 2012 Piotrek,
czy to TEN Darecki? PiTT - Śro 18 Sty, 2012
Jakarti napisał/a:
Piotrek,
czy to TEN Darecki?
nie znam człowieka, ale wypada powitać kolegę z mazdoooo Jakarti - Śro 18 Sty, 2012 no to i ja witam nie tego Dareckiego Anonymous - Pią 20 Sty, 2012 Cześć jestem Maciek i jeżdżę Puntem II HGT. Wiem, że większość z was uzna, że to nie jest hh ale mogę was zapewnić, że można się zdziwić Jest to mój 2 samochód, wcześniej jeździłem Clio 1 1.2Energy i właśnie od Klubu Renault Clio zaczęła się moja przygoda z klubami samochodowymi.
Pozdrawiam,
Maciek.Anonymous - Pią 20 Sty, 2012
maciek30_pl napisał/a:
klubami samochodowymi.
Witaj , niestety to nie tu , my gadamy od dietach , o modzie , o goleniu jajek ale nie o samochodach . Źle trafiłeś musisz wyjść , przykro mi Anonymous - Pią 20 Sty, 2012 Spoko, widzę, że na KRC nie byłeś 106 - Pią 20 Sty, 2012
maciek30_pl napisał/a:
mogę was zapewnić, że można się zdziwić
to w takim razie ja dziwie sie pierwszy M - Pią 20 Sty, 2012
Czesio napisał/a:
maciek30_pl napisał/a:
klubami samochodowymi.
Witaj , niestety to nie tu , my gadamy od dietach , o modzie , o goleniu jajek ale nie o samochodach . Źle trafiłeś musisz wyjść , przykro mi
Czesiu jak ty sie zachowujesziQ - Pią 20 Sty, 2012
maciek30_pl napisał/a:
To tak jak z yarisem TS? Na papierze nie zachwyca ale... pP - Pią 20 Sty, 2012 witaj!Anonymous - Pią 20 Sty, 2012
iQ napisał/a:
maciek30_pl napisał/a:
To tak jak z yarisem TS? Na papierze nie zachwyca ale...
Coś w tym stylu, na papierze szczególnie moc na kołach wygląda średnio a w rzeczywistości to naprawdę porządny samochód Poszukujący - Pią 20 Sty, 2012 Witajcie wszyscy serdecznie. Musze przyznać, że nie posiadam hot hatcha, a konto założyłem raczej z myślą o zasięgnięciu Waszej opinii co do planowanego zakupu. Ale kto wie, może się tu zadomowię? Obecnie jeżdżę Oplem Astrą, z potwornie mocnym 16-zaworowym silnikiem . Prawo jazdy posiadam dopiero od 4 lat, także ciągle się uczę i ćwiczę swoje umiejętności.was79 - Pią 20 Sty, 2012
maciek30_pl napisał/a:
iQ napisał/a:
maciek30_pl napisał/a:
To tak jak z yarisem TS? Na papierze nie zachwyca ale...
Coś w tym stylu, na papierze szczególnie moc na kołach wygląda średnio a w rzeczywistości to naprawdę porządny samochód