Niemy - Nie 15 Sie, 2010 dlaczego p106rallye dostał bana?saxorulez - Nie 15 Sie, 2010 dlaczego p106rallye dostał bana?Janusz - Nie 15 Sie, 2010 zobaczcie dwie ostatnie strony tematu politycznego.M - Nie 15 Sie, 2010
Janusz napisał/a:
zobaczcie dwie ostatnie strony tematu politycznego.
Lepiej przejrzec wypowiedzi w ostatnich miesiącach.
Jak komuś nie pasi w klubie to highwayMichał - Nie 15 Sie, 2010
eM napisał/a:
Janusz napisał/a:
zobaczcie dwie ostatnie strony tematu politycznego.
Lepiej przejrzec wypowiedzi w ostatnich miesiącach.
Jak komuś nie pasi w klubie to highway
najzwyczajniej w swiecie ten koleshka był słaby ...Bart - Nie 15 Sie, 2010 koleżka nie był slaby...
nie kumam tych akcji, za cholerę nie kumam.Janusz - Nie 15 Sie, 2010
bart napisał/a:
koleżka nie był slaby...
nie kumam tych akcji, za cholerę nie kumam.
potwierdzam...Niemy - Nie 15 Sie, 2010
Michał napisał/a:
najzwyczajniej w swiecie ten koleshka był słaby ...
Michal nie masz racji, nie znasz Piotrka...
bart napisał/a:
ja tez niePiTT - Nie 15 Sie, 2010 wojna!!!
hehe, pisałem, nie należy nic robić, selekcja naturalna
nie mam zdania w temacie p106 bo go nie znam i chyba nigdy się nie pokłuciliśmy, więc neutral jak dla mnieM - Nie 15 Sie, 2010 Jeśli mnie pamięć nie myli to wypisał się z klubu na własne życzenie w bardzo marnym stylu, a to jest forum klubowe - jeśli mnie pamięć nie myli. Tak było?saxorulez - Nie 15 Sie, 2010 dostał bana bo o niego poprosił w dyskusji z Maćkiem, proszę u uszanowanie decyzji administartora forum i wyjaśnienie sprawy na PW z zainteresowanymi
Tymczasem proszę o nie kłócenie sięBart - Nie 15 Sie, 2010 jako użytkownik tego forum mam prawo chyba wiedzieć dlaczego znikają stąd ludzie...M - Nie 15 Sie, 2010 Bart - znasz moje gg.saxorulez - Nie 15 Sie, 2010 magia
a tak serio, tak jak mówiłem zapraszam do Maćka na PW myślę że elegancko sprawę wyjaśni.
Nigdy nie informowaliśmy o tym jak szarzy użytkownicy byli usuwani, myślę że w tej kwestii nic się nie zmieniło ani nie zmieni gdyż nie jesteśmy w urzędzie.Michał - Nie 15 Sie, 2010
Janusz napisał/a:
bart napisał/a:
koleżka nie był slaby...
potwierdzam...
ok
Bardzo nie spodobała mi sie jedna rzecz.
Wszedzie robił OT, często mało smpatczynie odpowiadał, pisał dziwne rzeczy.
Słabe było jak wstawił do sprzedania cos tam ( chyba felgi )
Okazało sie ze ten kolszeka umie pisać na temat, nie robić ot itd. Tylko szkoda ze w swoim temacie. Sądził ze w innych tematach mozna robić kupe, ale nie przypadkiem u siebie ...
to mi sie nie podobało, to był słabe.
rzeczowa odpowiedź