Anonymous - Pią 20 Sty, 2012 Hmm nie wiedziałem na co się decyduję iQ - Pią 20 Sty, 2012
maciek30_pl napisał/a:
Hmm nie wiedziałem na co się decyduję
Zakladaj stalowe gacie Witam na forum innym niz wszystkie Anonymous - Pią 20 Sty, 2012 Hehe, spoko Muszę się jeszcze trochę rozeznać ale widzę, że będzie fajnie Anonymous - Pią 20 Sty, 2012
maciek30_pl napisał/a:
Hehe, spoko Muszę się jeszcze trochę rozeznać ale widzę, że będzie fajnie
'
Rozluźnij się , może się jeszcze napijesz ? Śliczne masz oczy Anonymous - Pią 20 Sty, 2012
Czesio napisał/a:
Rozluźnij się , może się jeszcze napijesz ? Śliczne masz oczy
tekst dopracowany w każdym szczególe... Shymek - Pią 20 Sty, 2012 powitać klubowicza z KRC i tego drugiego nowego od Astry też
DObra a teraz do sedna: czemu nie wrzuciliście jeszcze fotek swoich sióstr? Shymek - Pią 20 Sty, 2012
AleX_R53 napisał/a:
Czesio napisał/a:
Rozluźnij się , może się jeszcze napijesz ? Śliczne masz oczy
tekst dopracowany w każdym szczególe...
Widać Czesio często z niego korzysta Kenet - Pią 20 Sty, 2012
Poszukujący napisał/a:
Witajcie wszyscy serdecznie. Musze przyznać, że nie posiadam hot hatcha, a konto założyłem raczej z myślą o zasięgnięciu Waszej opinii co do planowanego zakupu. Ale kto wie, może się tu zadomowię? Obecnie jeżdżę Oplem Astrą, z potwornie mocnym 16-zaworowym silnikiem . Prawo jazdy posiadam dopiero od 4 lat, także ciągle się uczę i ćwiczę swoje umiejętności.
Mając Astrę z mocną jednostką napędową jedyny zakup jaki musisz poczynić to stary bilsztajn, on robi robotę.Mrozu - Pią 20 Sty, 2012
Kenet napisał/a:
Poszukujący napisał/a:
Witajcie wszyscy serdecznie. Musze przyznać, że nie posiadam hot hatcha, a konto założyłem raczej z myślą o zasięgnięciu Waszej opinii co do planowanego zakupu. Ale kto wie, może się tu zadomowię? Obecnie jeżdżę Oplem Astrą, z potwornie mocnym 16-zaworowym silnikiem . Prawo jazdy posiadam dopiero od 4 lat, także ciągle się uczę i ćwiczę swoje umiejętności.
Mając Astrę z mocną jednostką napędową jedyny zakup jaki musisz poczynić to stary bilsztajn, on robi robotę.
powitać klubowicza z KRC i tego drugiego nowego od Astry też
DObra a teraz do sedna: czemu nie wrzuciliście jeszcze fotek swoich sióstr?
Moja jest nieletnia Anonymous - Pią 20 Sty, 2012
maciek30_pl napisał/a:
Moja jest nieletnia
bardzo?
nie ważne że ma 12 lat ważne, że młodo wygląda Kenet - Pią 20 Sty, 2012 Dżentelmeni o wiek nie pytają Poszukujący - Pią 20 Sty, 2012
Mrozu napisał/a:
Kenet napisał/a:
Poszukujący napisał/a:
Mając Astrę z mocną jednostką napędową jedyny zakup jaki musisz poczynić to stary bilsztajn, on robi robotę.
Potwornie mocne 1.6 16V czyli pewnie x16xe
Właśnie o to chodzi panowie. Dobrze mi się jeździ Astrą i sporo osób poleca mi pozostać przy tym aucie, a w mojej okolicy są/były wystawione na allegro dwie 160-konne Astry OPC, co już chyba robi robotę? Innym autem, które mi polecono jest Alfa 147 ( ). Nie mam za bardzo opcji pojeździć taką Astrą i dlatego pytam tutaj, czy to auto dobrze pokonuje zakręty? Bo co do trwałości, przede wszystkim zawieszenia nie mam wątpliwości, w przeciwieństwie do Alfy . A może coś innego w okolicy 12 tys pln? Saxo się boję .PieQt - Pią 20 Sty, 2012 witam nowych - zawsze jest takie poruszenie w tym watku, nowe postaci wprowadzaja ozywienie
zdjecia siostr tylko pelnoletnich!Janusz - Pią 20 Sty, 2012
PieQt napisał/a:
zdjecia siostr tylko pelnoletnich!
nie no bez przesady, jakąś 16- 17 tez byśmy nie pogardzili