nie no bez przesady, jakąś 16- 17 tez byśmy nie pogardzili
15stką już byś pogardził? no name - Pią 20 Sty, 2012
Poszukujący napisał/a:
w mojej okolicy są/były wystawione na allegro dwie 160-konne Astry OPC, co już chyba robi robotę?
Tylko ze starym bilsztajnem
Kenet napisał/a:
Dżentelmeni o wiek nie pytają
Dżentelmeni nie, my tak Sside - Pią 20 Sty, 2012 Siema.
Jestem z krk, bujam się Clióweczką 2 z silnikiem 1.6 16v
Pozdro dla wszystkich.Bonczek - Pią 20 Sty, 2012 Kolego co do Astry to Małysz taką na pierwszych testach w zeszłym roku na torze Ułęż objechał Hołka, więc ogólnie fur daje radę Poszukujący - Pią 20 Sty, 2012
no name napisał/a:
Poszukujący napisał/a:
w mojej okolicy są/były wystawione na allegro dwie 160-konne Astry OPC, co już chyba robi robotę?
Ogólnie wydaje mi się, że to fajne auto, 160 konny motor na pewno daje radę, tylko że Astra jakoś nie kojarzy mi się, ze sportem, tym bardziej, że na co dzień poruszam się "podobną". Prawda, że mogę się przejechać na teście, ale na pewno nie ośmielę się zakurwiać nie swoim wozem, dlatego pytam, czy ktoś z Was posiada może takie autko/miał do czynienia i może coś więcej powiedzieć?
A co do Małysza, to chyba nie ten OPC .
Edit - milutka auto cenzura, pisząc "kurcze", mam na myśli szybko jeździć .no name - Pią 20 Sty, 2012
Poszukujący napisał/a:
Co masz na myśli?
Za wcześnie byś to ogarnął
Taką OPC mam ja co widać przy awatarze,
są tutaj spece od astr więc na pewno poznasz
eksperckie wypowiedzi.
Ja opc mam krótko jednak jeżeli przesiądziesz się
z 1.6 na 2.0 opc to na 100% będziesz zadowolonyPieQt - Pią 20 Sty, 2012
Janusz napisał/a:
PieQt napisał/a:
zdjecia siostr tylko pelnoletnich!
nie no bez przesady, jakąś 16- 17 tez byśmy nie pogardzili
No 17 to jeszcze nie
Mrozu napisał/a:
15stką już byś pogardził?
15 - 16 bym pogardził Bonczek - Pią 20 Sty, 2012
Poszukujący napisał/a:
A co do Małysza, to chyba nie ten OPC
Dokładnie tą Pafciu - Czw 26 Sty, 2012 Siemanko wszystkim
Jestem z łodzkiej ekipy zaklinaczy kieliszków na co dzień śmigam civic'em EG6, żeby nie było że jestem gołosłowny własnie popijam z Zefirem tequille
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
PS. Zefciu radzi napisać więc piszę, nie nie mam siostry was79 - Czw 26 Sty, 2012 Jak piter poleca to o.k Bonczek - Czw 26 Sty, 2012 Czy jesteś hądziażem? zefir - Czw 26 Sty, 2012 Pafciu - Czw 26 Sty, 2012
Bonczek napisał/a:
Czy jesteś hądziażem?
tak Barejka - Czw 26 Sty, 2012 Pafciu, a brata? ewentualnie nagie zdjecia tego calego zefira zefir - Czw 26 Sty, 2012 hamuj bajere Barierka
jest kilka fotek mojej dupy, ale nie ma co sie tym unosić