To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Janusz - Nie 15 Sie, 2010

eM napisał/a:
Janusz napisał/a:
eM napisał/a:
Janusz to jest forum klubu hothatch.org a nie internetowe publiczne forum gdzie hothatch.org podnajmuje tylko część przestrzeni - musisz to zrozumieć.
Jest wiele for gdzie można sobie dowolnie popisać, nawet na tematy motoryzacyjne i nie ma z tym problemu w internecie - jeśli ktoś nie lubi tego klubu i rezygnuje w taki sposób niech zwyczajnie wypi.erdala.

Dwa - jeśli ktoś się wypiął na klub to wypiął się także na Ciebie Januszku, nierozumiem dlaczego nie jesteś po stornie klubu tylko wypinającego - ja osobiscie poczułem się osrany wtedy i nie tylko ja.

Z tego co pamiętam, to to ne było tak ze ktos sie wypiął na użytkowników, tylko dokładnie na to co zaszło ponownie teraz, czyli my tu rządzimy a wam wielkie kutach do tego. Nawet nie macie prawa wiedzieć o co chodzi. I to Pitter sie wypiął, a nie na wszystkich użytkowników.

Co Twoim zdaniem am zrobic osoba, której np nie pasuje sposób zarządzania, Ale z kolei Poznała tu dozo sympatycznych osób o tej samej zajawce z którymi się rozumie i chce utrzymywać regularne kontakty. I nie mówię tu o takich 3-4 osobach tylko np 20-40 czy tam nawet więcej ??

Ja nie chce siać propagandy i prowadzić powstań. Ale denerwuje mnie to jakie jest tutaj poszanowanie użytkowników od jakiegoś czasu.

Janusz, mam wrażenie że mówie do siebie samego.
Czytaj wyżej. ja już Ci wszystko wyjaśniłem.

Maciek czytam ze zrozumieniem, i odpisałem na ten temat, wiec proszę ustosunkuj odpowiedz do mojej wypowiedzi. Bo moja wypowiedz jednak z Twoja zgodna nie jest.

GeKo - Nie 15 Sie, 2010

http://forum.hothatch.org...p=351376#351376 Panowie zapraszam tutaj.
PiTT - Nie 15 Sie, 2010

Janusz napisał/a:
Cytat:
ja w klubie nie mam nic do gadania, ale kilka razy już pisałem że widzę dziwne zachowania użytkowników
nie wiem o co chodzi, ale utwierdziłem się tylko w tym że to nie tylko moje wrażenie
kłótnie i wyzwiska, tak głównie wygląda konwersacja między miastami, co ciekawe nadal nie wiem dlaczego xD
podsumowując, ale nie absolutnie nie nawiązując do tego konkretnego przypadku
nie ma tutaj miejsca dla chamów i dzieciaków z kompleksami... zresztą od samego początku nie było i każdy kto starał się zgrywać fajniejszego niż jest szybko wylatywał - patrz przykład Kondzia :rotfl: (żarcik ;) )

PiTT ale nie mieszaj w to wszystko kołnierzyków i lunchy, bo np jak dla mnie to tak zwykły zart jak to ze honda nie skreca. francuz sie psuje, krakusy to centusy, a na śląsku nie ma kurzu tylko jest pył z kopalni :d

spoko, takie żarty odbieram jako zabawne i czasami na poziomie :)
ale chodzi mi raczej o takie skryto-miastowe żarty, nikt nie pisze konkretnie, ale wiadomo o co chodzi
albo karwa mam już urojenia ;D

M - Nie 15 Sie, 2010

Janusz napisał/a:
eM napisał/a:
Janusz napisał/a:
eM napisał/a:
Janusz to jest forum klubu hothatch.org a nie internetowe publiczne forum gdzie hothatch.org podnajmuje tylko część przestrzeni - musisz to zrozumieć.
Jest wiele for gdzie można sobie dowolnie popisać, nawet na tematy motoryzacyjne i nie ma z tym problemu w internecie - jeśli ktoś nie lubi tego klubu i rezygnuje w taki sposób niech zwyczajnie wypi.erdala.

Dwa - jeśli ktoś się wypiął na klub to wypiął się także na Ciebie Januszku, nierozumiem dlaczego nie jesteś po stornie klubu tylko wypinającego - ja osobiscie poczułem się osrany wtedy i nie tylko ja.

Z tego co pamiętam, to to ne było tak ze ktos sie wypiął na użytkowników, tylko dokładnie na to co zaszło ponownie teraz, czyli my tu rządzimy a wam wielkie kutach do tego. Nawet nie macie prawa wiedzieć o co chodzi. I to Pitter sie wypiął, a nie na wszystkich użytkowników.

Co Twoim zdaniem am zrobic osoba, której np nie pasuje sposób zarządzania, Ale z kolei Poznała tu dozo sympatycznych osób o tej samej zajawce z którymi się rozumie i chce utrzymywać regularne kontakty. I nie mówię tu o takich 3-4 osobach tylko np 20-40 czy tam nawet więcej ??

Ja nie chce siać propagandy i prowadzić powstań. Ale denerwuje mnie to jakie jest tutaj poszanowanie użytkowników od jakiegoś czasu.

Janusz, mam wrażenie że mówie do siebie samego.
Czytaj wyżej. ja już Ci wszystko wyjaśniłem.

Maciek czytam ze zrozumieniem, i odpisałem na ten temat, wiec proszę ustosunkuj odpowiedz do mojej wypowiedzi. Bo moja wypowiedz jednak z Twoja zgodna nie jest.

Janusz, mam Ci wkleić jeszcze szczegółową analizę mojego stolca?
Wszystko CI napisalem.
Ja szanuje Ciebie i twoją "dociekliwość" - nie mam nic do dodania.

Marek23 - Nie 15 Sie, 2010

PiTT napisał/a:

No jak z ceną gti mniej więcej :rotfl:

Olejcie to wszystko. P106rallye ma się dobrze i pomimo,że przez niego ku.rwa będę teraz płacił wyższe podatki to go lubię. Forum to tylko forum.

PiTT - Nie 15 Sie, 2010

Marek23 napisał/a:
PiTT napisał/a:

No jak z ceną gti mniej więcej :rotfl:

Olejcie to wszystko. P106rallye ma się dobrze i pomimo,że przez niego ku.rwa będę teraz płacił wyższe podatki to go lubię. Forum to tylko forum.

hehe, napisałem przecież że nie chcę go sprzedać :]

No a jak przyjdzie jakiś fanatyk i kupi za 60 tys to co wtedy? M3 E46? Czy chcesz moze mojego paska kupic?
PiTT - Nie 15 Sie, 2010

Marek23 napisał/a:
No a jak przyjdzie jakiś fanatyk i kupi za 60 tys to co wtedy? M3 E46? Czy chcesz moze mojego paska kupic?

no nie no, czytałeś opis ogłoszenia? :>
będzie coś większego rodzinnego, ale raczej nowe
M3 pewnie sobie kupię jak będę miał siwe włosy i łysinę wielkości dużej pizzy :]

Dziwię się,że kupujesz z salonu... Dzis na allegro oglądałem A6 3.0tdi po fl, było nawet białe. Program na 280 i jestes królem polski.
PiTT - Nie 15 Sie, 2010

Marek23 napisał/a:
Dziwię się,że kupujesz z salonu... Dzis na allegro oglądałem A6 3.0tdi po fl, było nawet białe. Program na 280 i jestes królem polski.

1. auto z kratką, odliczenie 22% vat
2. auto z gwarancją
3. po tym co oglądałem ostatnio w komisach mam sporo zastrzeżeń i obaw, chyba nie odważę się zaryzykować, chyba że ktoś pokaże mi furę którą może z ręką na sercu polecić

Ok, szanuje Twoj wybór.

Ale i tak wolę zostac królem polski.

saxorulez - Nie 15 Sie, 2010

Marek23 napisał/a:

Myślałem że już jesteś :P Królu Rybnika :D

Bad-i - Nie 15 Sie, 2010

PiTT napisał/a:
Marek23 napisał/a:

1. auto z kratką, odliczenie 22% vat
2. auto z gwarancją
3. po tym co oglądałem ostatnio w komisach mam sporo zastrzeżeń i obaw, chyba nie odważę się zaryzykować, chyba że ktoś pokaże mi furę którą może z ręką na sercu polecić

Marek23 ciezko sie z Toba nie zgodzic. Fure nowa to kupil bym tylko jako Dyrektor Zarządzający, w innym przypadku dostajesz w doope takie buritto ze szkoda gadac.

PiTT co ci da gwarancja jak po 2 latach bedziesz w plecy prawie polowe auta?

PiTT - Nie 15 Sie, 2010

może mam taką fazę że szukam na maxa pewnego, bezpiecznego auta bo będzie to auto rodzinne którego nie sprzedam za 3 lata tylko będę jeździł ile się da :)

wiem, że nie jest to racjonalne, ale nigdy nie miałem nowego auta :D

ogarnia ktoś kwestie leasingu / kredytu na firmę?
jak tak to mam pytanko na PW

saxorulez napisał/a:
Marek23 napisał/a:

Myślałem że już jesteś :P Królu Rybnika :D

:jupi: Nieżle Prezes,naprawdę nieźle.
Nie widze na trasie typu 600km konkurencji dla takiego gnojowozu. Moim faworytem jest e60 3.0d,ale duzo bujam sie po gorach i moze sie zdarzyc,ze jednak nie wyjade, bo jakis warszawiak na srodku stanie w szoku,ze droga jest biala. I takie rwd moze juz nie ruszyc. A lancuchow nie uznaje.