To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

PiTT - Pon 16 Sie, 2010

no to właśnie pokazałeś swoją kulturę i elegancko zobrazowałeś w czym jest problem
:wall:

nie chce Ci się czytać?
to wypier....
(z pełną świadomością)

kubas - Pon 16 Sie, 2010

mi napisał/a:
Nie widzicie, że większość znających Pitra osób uważa to, co zrobiliście, za zajebiście niesłuszne i głupie?

A ty nie widzisz jak się zachowywał ostatnio ?

PiTT - Pon 16 Sie, 2010

kubas napisał/a:
mi napisał/a:
Nie widzicie, że większość znających Pitra osób uważa to, co zrobiliście, za zajebiście niesłuszne i głupie?

nie widzi :/
zresztą chyba normalne że znajomi będą bronić "swojego"
co nie zmienia faktu, że jakby z naszych okolić był jakiś krzykacz wywołujący awantury to także szybko by zniknął z forum
może Panowie pokrzywdzeni wskażcie kto wg. Was jest krzykaczem
no proszę, z Warszafki ew. Mazowieckiego????

:wall:

ręce mi k@rwa opadają, starałem się ostatnio łagodzić i pisać jak z ludzmi na poziomie, niestety z drugiej strony tego poziomu nie ma, więc na miejscu adminów bym wypi@rdolił milion osób z miejsca!

mi - Pon 16 Sie, 2010

kubas napisał/a:
mi napisał/a:

fakt - zadarł z eMem, to niedopuszczalne.

PiTT napisał/a:

nie szukając długo - eM. Na codzie rozsądny (pomijając oszołomstwo) i opanowany gość. Podobnie jak Piter zresztą, choć on ma bardziej wyważone poglądy polityczno-społeczne.

PiTT napisał/a:
ręce mi k@rwa opadają, starałem się ostatnio łagodzić i pisać jak z ludzmi na poziomie, niestety z drugiej strony tego poziomu nie ma, więc na miejscu adminów bym wypi@rdolił milion osób z miejsca!

fakt - była ostatnio dość dyskusja na podobny temat, gdzie - nie do końca rozumiejąc posty rozmówców - zacząłem zaraz wyjeżdżać z jakimiś mega z dupy prywatnymi hasłami. Przepraszam. A nie, zaraz, inaczej. To ty jechałeś prywatnymi hasłami nie trzymając nawet kiepskiego poziomu.

Walle - Pon 16 Sie, 2010

PiTT napisał/a:
Bad-i napisał/a:
kurcze ziom sorry nie odbieraj tego zle ale w takim razie niech zona wali na kurs i robi prawko. Nie wyobrazam sobie zeby w obecnych czasach tylko jedna osoba w rodzinie miala prawko (i tutaj nie chodzi o status materialny ze 2 samochody, ale sam fakt rozwiazywania problemow rodzinnych, logistycznych, dzieciecych itd......)

No dobra ale jak zona nie ma prawka to rozumiem ze idziesz w cos dla siebie; czyli oczekuje A8 3.0 tdi, 730d, Escalade, Navigator itp......

ehh... to już rozmowa na kolejny temat, co zrobić, baba się uwzięła i powiedziała że nie chce robić prawka żeby potem wozić moją zachlaną gębę :D
co do fury to niestety nie tym razem :/ nie te budżety

chociaż ten kusi wyglądem i opisem :rotfl:
http://otomoto.pl/cadillac-escalade-C14411183.html

Goń kobietę na kurs - powiedz - warunek istnienia związku ;D ^_^ Nie wyobrażam sobie, żeby moja połówka nie miała prawa jazdy, tym bardziej z dzieckiem. Musiałbym co chwilę śmigać na urlop. A tak z Małą sam sobie świetnie radzi i do lekarza i do rodzicow i na wakacje pojedzie. Poza tym nie chwaląc się jest jedną z lepiej jeżdżących kobiet jakie znam :)

Teściowie wyprowadzili się teraz pod Wawę i z komunikacją tam słabo - i teść dlatego, że teściowa prawa jazdy niet - robi za taksiarza, a czasu nie ma bo ma swoją firmę.... Nie zazdroszczę...

Zobaczysz jak to jest, jak tylko ty będziesz jeździł. Przerypane.....

Powodzenia

P.S jutro w Dzienniku są nowe kursy prawa jazdy - KUPUJ :lol2: Jak to się uparła????? :> :] ;D ?

Michał - Pon 16 Sie, 2010

Przestańmy się kłócić :(
Bart - Pon 16 Sie, 2010

PiTT napisał/a:

Nie rozumiem dlaczego próbujesz sprowadzić konflikt do jakichś geograficznych waśni. Myślę, że statystyczny udział debili warszawskich i pozawarszawskich na forum jest mocno zbliżony :] Naprawdę nie wydaje mi się, żeby ktoś miał do kogoś pretensje o to gdzie mieszka.

M - Pon 16 Sie, 2010

No przecież cała Polska pracowała na Warszawę, małe dzieci to już wiedzą.
Bart - Pon 16 Sie, 2010

po co to napisałeś?
M - Pon 16 Sie, 2010

Tak kiedyś usłyszałem od dziewczyny z Poznania, bardzo utkwiło mi w pamięci
Bart - Pon 16 Sie, 2010

ja kiedyś od dziewczyny z Katowic usłyszałem, że mam bardzo małego ptaka, też mi w pamięci utkwiło.
M - Pon 16 Sie, 2010

:rotfl: :rotfl:
anjas - Pon 16 Sie, 2010

Czytaliście test Hot-hatchy w ostatnim TopGear? (edycja PL)
Jeśli nie to zgadnijcie który wygrał w wg. ich subiektywnej oceny? :)

(czasy najlepsze miała Impreza-Cosworth 400KM)

M - Pon 16 Sie, 2010

Clio sport?
Bart - Pon 16 Sie, 2010

ja czytałem xD włoszczyzna daleko z tyłu...