anjas - Pią 08 Gru, 2006 Nowe hasło wyborcze Samoobrony:
WSTĄP DO NAS - WEŹMIEMY CIĘ NA CZŁONKA!saxorulez - Pią 08 Gru, 2006 LUBELSKI FULL
http://youtube.com/watch?v=3xbfFAYTN-gNiemy - Pią 08 Gru, 2006 o w morde!
a juz myslalem ze to taki wstep do naszej wieczornej biby z lublina, tytul by pasowal PiTT - Pią 08 Gru, 2006 ale ziom pracuje w sklepie koło mojej roboty
stoje w kolejce i za mna ustawił się jakiś lump, waliło od niego niemiłosiernie :552:
zapłaciłem odchodzę i podchodzi do kasy ten lump, a gość zza lady do niego:
[s] ale od ciebie wali!
[L] ta wali ciekawe od czego?!
[s] nie wiem z czego, ale wali jak ch.u.j.
Pokoju Klubu Poselskiego Samoobrony. Do jego uszu doszły dźwięki głośnej muzyki
dobiegającej za zamkniętych drzwi. Zdecydowanym ruchem otworzył je i
wszedł do środka. Dobrą chwilę przyzwyczajał oczy do ciężkiej od dymu
papierosowego atmosfery pokoju. Po chwili dostrzegł całą śmietankę
swojej partii, wszędzie walały się puste butelki.
- Co to?! Pijaństwo w moim klubie na terenie sejmu!? Mało mamy jeszcze
kłopotów?!
- A jest powód panie przewodniczący, jest powód - bełkotliwie odezwał
Się Filipek... - Koleżanka Lewandowska dostała okres.Vlodarsky - Pią 08 Gru, 2006 psvts... to było poniżej pasa genialne PiTT - Pią 08 Gru, 2006 ja znam dalsze zakończenie tego kawału:
- to i mi nalejcie!!!!anjas - Pią 08 Gru, 2006 Rozmawiają dwie laski.
- trudno było dostać tą pracę w Samoobronie?
- eeee tam, dostałam ją z palcem w dupieLoko - Sob 09 Gru, 2006 http://koval.com.pl/2006/...a-informatykow/strick - Nie 10 Gru, 2006 Loko to do rozmówek IT nox - Pon 11 Gru, 2006 fajne sa komentarze o dzieciach Neostrady pod tymi fotkami michool_vt - Wto 12 Gru, 2006 Manix condoms
...chciałbym pokazać jeden z projektów do których przyłożyłem kawałek swojej ręki (może jeden palec... ale nie środkowy) jako "niezależny konsultant i członek z ramienia".
jest to serwis "CO?" robiony we współpracy z Interią. Krótkie filmiki z podtekstem edukacyjnym. Daję do działu humor, bo mam nadzieję, że można niektóre z nich tu zaliczyć.
Szczególnie polecam filmik "Malina": (chyba najbardziej mi się podoba... potem "Pizza", "Rynek"...)
Uwaga, trzeba się uzbroić w trochę abstrakcji...!!!
serwis jest w fazie startowej. Codziennie będą dodawane nowe filmiki...
(aha, konstruktywne uwagi mile widziane, mam możliwość przekazania ich do niezależnej wytwórni "CO?" )saxorulez - Wto 12 Gru, 2006 hehe.. dobre..
pizza fajna.
Brałeś na cienkim cieście?