no to chyba mozna spokojnie powiedziec ze dwoch najlepszych Kierowców F1 startuje z 1 linii .... zapowiada sie ciekawie... szkoda tylko ze Hamilton ma ciut lepszy bolid,bo chyba Robert by go zniszczył ?!
Spokojnie to można powiedzieć, że nie wiadomo kto jest najlepszy. W F1 jak masz sprzęt to wygrywasz i tyle, wszyscy są dobrzy. Gadki typu kto by kogo zniszczył i kto jest lepszy w F1 są wróżeniem z fusów.kubas - Nie 08 Cze, 2008 Nawrót zostanie poprawiony przed wyścigiem
Wydaje się to niewiarygodne, ale przedstawiciele toru w Montrealu wraz z członkami FIA podjęli decyzję o ponownym wyasfaltowania nawrotu numer 10, na którym podczas kwalifikacji świeżo wyłożona nawierzchnia zaczęła się rozpadać.
Wielu kierowców, a w szczególności zawodnicy Ferrari, po kwalifikacjach skarżyli się na warunki panujące na torze i wzbudzili obawy o bezpieczeństwo, trwającego 70 okrążeń wyścigu.
Czy organizatorzy zdążą dobrze wyasfaltować nawrót przed wyścigiem okaże się już niedługo.
Wiceprezydent GP Kanady, Francois Dumontier, wczoraj powiedział: „Bardzo uważnie obserwowaliśmy sytuację. W tym roku wybraliśmy nowych specjalistów do tego problemu, ale warunki związane z technologiczną ewolucją bolidów sprawiły kilka problemów.”
„Duża przyczepność rowkowanych opon, zakaz stosowania kontroli trakcji i aktualna fizyczna konfiguracja nawrotu mogły być prawdopodobnymi przyczynami tej sytuacji. Naprawimy ten problem tak szybko jak tylko ostatni bolid zjedzie dzisiaj z toru i wszystko zostanie wyprostowane przed jutrzejszym wyścigiem.”
hahahahahhahahahahahha GOKART - Nie 08 Cze, 2008
kubas napisał/a:
... podczas kwalifikacji świeżo wyłożona nawierzchnia zaczęła się rozpadać.
nasi tam byli ?! hehAnonymous - Nie 08 Cze, 2008 grand lol
Cytat:
Q: (Guillaume Lavallée – AFP) Do you think the track conditions here in Montreal are worse than ever and if it could be dangerous? Some drivers say it might be dangerous tomorrow.
KR: I think it’s the same as it has been for maybe the last three or four years. It always seems to break up and they always promise to fix it and the same happens again. I don’t know. Maybe they should find some other people from somewhere else to fix the circuit.
LH: I agree.
RK: I agree.
hahahahah
w skrocie:
Kimi: Kurwa, zawsze jest to samo. Tor sie jebie, oni zawsze obiecuja ze go naprawia i huj, znowu to samo. NIE WIEM! Moze oni (kanadyjczycy) powinni znalesc kogos innego kto bedzie umial to naprawic!
Lewis: racja racja
Robert: no no +1
GOKART - Nie 08 Cze, 2008 Nie to żebym źle życzył Fiamiltonowi ale.....
Na czerwonym się nie jedzie nananananana Anonymous - Nie 08 Cze, 2008 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Młody Papież - Nie 08 Cze, 2008 dobrze że nie przysadził w Kubice...strick - Nie 08 Cze, 2008 Gdzie mozna ogladac? Bo ja mam jedynie 5 programów w domu kubas - Nie 08 Cze, 2008 co za przyjeb hahahahahahahahhaha no bo walne aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMłody Papież - Nie 08 Cze, 2008
strick napisał/a:
Gdzie mozna ogladac? Bo ja mam jedynie 5 programów w domu
http://www.sport-typ.info/viewpage.php?page_id=95 (?)Młody Papież - Nie 08 Cze, 2008 http://f1forum.formula1.pl/viewtopic.php?t=460kubas - Nie 08 Cze, 2008 ja pierdole panowieeeeeeeeeeee jazda jazda !!strick - Nie 08 Cze, 2008 Dzieki Dzon qbus - Nie 08 Cze, 2008 poce sie teraz jak pedofil w smyku!! ogień!!kubas - Nie 08 Cze, 2008 JESTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!